Perfekta underlag

Det har kommit många dm med snö nu så vägarna är helt perfekta! 
 
Igårkväll var vi ute ganska sent så vi mötte endast en bil och såg inga andra människor. Det är så skönt och mysigt nu på vintern tycker jag. Vi till kullen ute på Eh och det var inte plogat på några timmar så vägen var täckt med några cm av nysnö. Dansa var pigg och glad men inte för mycket. Vi red sist på bortvägen men först hemåt. Att rulla på i Dansas "nya" galopp, perfekt tempererad i pudersnö, wow säger jag bara! L I V E T. Det blev tungt för Winston så tyvärr kunde vi inte köra på så mycket som vi ville. Fast det kanske var tur, vem vet, vi kanske hade galopperat hela vägen hem till stallet annars ;) 
 
Idag var Dansa lite väl pigg. Vi red till bänken ute på Eh och vi tog täten framför bron och resten av passet. Jag böjde och flyttade henne mycket och det gick som vanligt superbra när hon är så här pigg. Galoppen blir dock lite spänd och flokig då jag inte lyckas samla ihop alla energi på rätt sätt. I traven blev hon lite stretig men efter massor av korta tempoväxlingar så blev hon väldigt fin på hemvägen. Mellantraven satt som ett smäck, utan några galoppinslag. 
 
Igår var det ara -3 grader medan det hade sjunkit till idag då det var -12. Dessutom så blåste det idag så det kändes riktigt kallt. Höll mig dock varm så länge vi höll igång som vanligt. 
 
Satte våtomslag på raspen ikväll och när jag jämförde med senaste fotona som togs för 9 dagar sedan så såg jag en tydlig skillnad. Tur att jag fotar för annars skulle jag inte upptäcka de här små skillnaderna och ge upp hoppet totalt ;) De här två sista små såren är riktigt segdraga, men jag är glad så länge det går åt rätt håll åtminstone. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback