Dressyr KM

Efter jobbet idag så skyndade jag till stallet där en lerig Dansa väntade på mig i boxen. Hanna hjälpte mig att göra henne så odammig som möjligt och fin i knoppar innan vi lastade och åkte till Spännars. Dansa var på jobbigt humör idag i hanteringen, men fin i ridningen! Vi kom dit kvart över sex och fem i sju red vi ut från banan efter vårt program. Allt gick så snabbt så jag minns knappt hur hon kändes. Haha. 

Nej men hon var fin på framridningen och blev i vanligt ordning spänd inne på banan. Det släppte innan start så under programmet var hon fin. Blev dock lite av och på i bjudningen dels för att det bara satt vissa delar av staketet uppe, så Dansa höll på att smita ut två gånger ;) och dels för att jag fick påminna mig vilket program jag red flera gånger.. kände mig tankspridd och flummig. Vi tappade takten flera gånger och mitt mål med att göra bra uppridningar (har en tendens att alltid svänga upp för sent) gick inge vidare när jag efter sista mellantraven fick black out och kom inte på förrän vi var precis bredvid A att det var slut nu. Haha. 
Dansa var som sagt väldigt fin och positiv hela tiden och vi fick 7or på höger galoppen!! 
Fick även ett par 7,5or bla på mellangaloppen i vänster. Annars mycket 6or och 3 femmor.. på båda halterna och den sena uppridningen.

Känns kul att vi gjort många jämna program i år. Nu måste vi börja sätta 8or så att det kan täcka upp de missar vi lyckas få varje program med 4/5or ;) Kul att vi under bara de senaste tävlingarna fått 7or eller 7,5or på alla moment även om det vart olika klasser och tävlingar. Då vet vi att det finns där i alla fall! 
 
 Vi samlade ihop till 64,47% och hamnade på en 2a plats av 4st. Vi fick rida ärevarv och Dansa har lite svårt för rosetten som fladdrar men tror att detta var första gången vi tog oss runt ett helt varv utan att behöva avbryta. Än så länge har vi dock bara ridit ärevarv hemma i Spännars. 

Kommentar - Väl ridning på en trevlig häst. Kul att se eran utveckling som bara går framåt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback