Uteritt onsdag

Det var isigt i luften och blåste lite så jag passade på att använda reflexridtäcket på uteritt för första gången och även då var hon helt obrydd.
Hon var inte galet pigg men lite spänd och kunde inte stå stilla i början att ridturen utan då trampade hon runt och lättade lite fram. Vi red först nästan hela tiden och hon blev livrädd för en skottkärra och tvärvände, vilket hon sällan gör. Vågade sig förbi fort efteråt och det uppskattar jag så himla mycket.
Vi red med Hanna och Winston och när vi var alldeles med järnvägen kom ett godståg så jag sjöng för att vara säker på att inte spänna mig. Haha mitt hemliga knep. Dansa är ju bara rädd för bommarna som går ner så för henne är det inga problem.
 
Ute på E travade vi till fågelladan innan vi travade hemåt igen och det var sån skön känsla att kunna arbeta henne stadigare i traven igen. Skönt att jag fick lära mig att rida igen på måndagens träning ;) Vi är inte där vi vart tidigare men nu känner jag att vi är påväg upp rejält ur svackan i alla fall.
 
När vi kommit hemåt igen så red vi runt ett varv i Lillskogen och ett varv i backen vid skolan innan vi var nöjda för dagen. Eller nöjda och nöjda.. Hanna och jag hade gärna fortsatt länge till även fast jag frös lite om tårna. Men hästarna var färdigarbetade för dagen.
 
Foton från förra hösten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback