Mör kropp

Har suttit på ishallen hela dagen, fram till klockan sju ikväll, sen protesterade min rumpa och rygg alldeles för mycket. Åkte hem och tog en lång varm dusch och sitter nu i soffan med tända ljus och myser. Ensam dock, men Virreplutt kommer senare så det gör inget. Jag gillar ju att vara för mig själv ibland :)

Rengsjögrabbarna skötte sig mycket bra idag och vann sin grupp. Så imorgon väntar kvartsfinal och förhoppningsvis semi och därefter final. Hoppas jag! Det kommer hur som helst bli en spännande dag imorgon.

Kiropraktorn kommer imorgon eftermiddag så jag hoppas att han kan göra något åt Bronzac som gör att läkningen går fortare. Är det ömheten i muskeln som gör att han går stelt så är det ju bara att vänta ut läkningen. Men det kan lika gärna vara något som behöver knäckas till också om han halkat.

Mamma har lärt mig göra stuvade makaroner idag också.(Nej jag har aldrig gjort en stuvning förut!) Det är ju sååå gott och jag har inte ätit det sen jag flyttade hemifrån. Men nu så! Nu blir det stuvade makaroner och falukorv var och varannan dag ;)


Fick tips av mor om en film på 4:an 21.30. Erin Brockovich heter den och Julia Roberts är med så jag antar att den är bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback