Lördag

Vaknade upp i morse och fick se att det var 27 minus ute. Underbart! not.. men det var bara att packa på sig täckbyxorna och hoppa i skoterstövlarna och traska till jobbet. Det var så kallt att det blev svårt att andas ibland och till på köpet så halkade jag omkull! flög upp fortare än kvickt och tittade runt mig ifall någon såg (det klassiska ;)) Tråkigt nog kom en bil bara en bit bort.. haha.

Klippte, färgade, tvättade och fönade lite innan det var dags att promenera hem igen. Inte lika kallt och inte lika halt. Tack.

Svidade om och packade in mig i bilen för att åka ner till Gävle och firade lite födelsedagsbarn. Emma och Andreas bjöd på mat och fika eftersom Andreas fyller år idag. Hans syster var där med sin lilla bebis också så vi fick snusa lite :) En riktig liten gobit.

Kvällen har spenderats här på Ren framför melodifestivalen. Ska snart lura ner Viktor till sängen så att vi kan se klart på How to train your dragon. En riktigt bra film faktiskt. Vi började på den igår men blev lite trötta där mitt i, så jag vaknade klockan fyra i morse och såg att lampan fortfarande lyste.

Hoppas på lite mildare väder imorgon så jag kan ta mig en tur på lilla lurvdjuret i stallet.

Saknar Kurt-Sune gör jag också!
Han ligger inte och pruppar lika mycket som Eddie. Han förpestar hela övervåningen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback