RSK

Hade en riktigt trevlig kväll i lördags!
Viktor hade avslutningsfest tillsammans med fotbollen och vi "fotbollsfruar" var medbjuden. Först förfest hos tränaren (som nu är föredetta förrästen) och sedan middag i Rengsjös klubblokal, med prisutdelning och dans till Roosarna. Medlemslotteriet höll också till där så en hel del äldre människor joinade.

Jag hade fått för mig att dricka lite av min Baccardi Razz som införskaffades av någon anledning på Mallorca-resan. Har inte druckit på över ett år så det kunde ju va kul. Men nja.. gott var det ju, men nog hade jag haft lika roligt utan de där små noll,promillorna jag fick i mig innan jag slutade vid halv nio på kvällen. FRUKTANSVÄRT ONÖDIGT fick jag känna några timmar senare, på tidiga morgonkvisten.
Maten var mycket god, musiken var mycket bra men tyvär så tog det ett tag innan jag fick med mig någon upp på dansgolvet bland alla 50+. Efter att isen brytits så blev det dock fart! Hela kvällen :)
Viktor var till och med upp på scenen och spelade två låtar med trummorna! I drygt 2 år har vi vart tillsammans och jag har hört honom spela ca 2 min (efter att jag tjatat och tjatat i flera veckor). Jag är lite svag för trummisar, så nog blev jag lite extra kär allt ;) 

Starx före två var vi hemma och konstaterade att kvällen blivit mycket lyckad, och att Viktor tappat bort sin bilnyckel. (som ännu är på villovägar)
Kikade lite film och läste innan det var dags att sova.

Vaknade någon timme senare av att Viktor hänger över sängkanten och jämrar sig. Är stupsäker på att han ramlat ner från sängen och funderar varför jag inte hörde dunsen. Men det visar sig att han vaknat för ett bra tag sen av magont som bara blivit värre och värre och nu när han väckte mig hade så ont att han fick svårt att andas. Jag flyger upp, slänger på mig kläder samtidigt som jag pratar med honom hela tiden för att försöka lista ut vad det kan vara. Eftersom det bara gjorde ondare och ondare var jag så rädd att blindtarmen eller något brustit och att han skulle svimma. Jag tänkte naturligtvis köra honom till akuten när Viktor så fint påminner mig så gott han kunde om att jag druckit alkohol tidigare under kvällen. FAN! Vad jävla onödigt!
Ringde Viktors syster och vi kom fram till att ambulansen var enda alternativet eftersom hon inte heller var körbar och dessutom skulle vi aldrig få ner honom för trapporna och ner till bilen. Tänk om det var något livshotande??
Precis när jag skulle slå larmnumret så stoppar Viktor mig och blir knäpptyst. Mitt hjärta stannade innan han hann säga att han trodde det höll på att släppa. Så vi avvaktade lite och tro på tusan så blev det bättre! Det började gå upp ett ljus om att han tog en stark hostmedicin innan han lade sig och kanske att den kunde orsaka något? Loggade in på internet och hann precis hitta vanliga biverkningar som kramp i gallgångarna, när dom svarade på de helt värdelösa sjukvårdsrådgivningen. Ska aldrig mer ringa dit, man får för tusan mer hjälp av att själv läsa på internet!
Efter ett tag började han få ont igen men den här gången blev det inte lika kraftigt och det gav sig efter bara någon minut. Tack och lov. Så troligtvis var det den där jäkla medicinen.
Avvaktade ett tag innan vi vågade sova och resten av natten/morgonen låg jag och kände efter så att han andades.

Lyckad kväll/natt! mindre lyckad natt/morgon men allt slutade ju bra ändå :) Jag hann packa ner tandborste och grejjer till och med där någonstans, för det brukade mamma göra när vi var små och något verkade sluta med sjukhuset :P Packade dock lyckligt upp det när jag vaknade på söndagförmiddag!

Nu blir det lite kvällsfika med Viktor innan det är dags att sova. Hoppas att det inte blir allt för besvärligt att ta sig till jobbet imorgonbitti.

Kommentarer
Postat av: Fridus

usch vad hemskt, jag skulle dött på fläcken av panik tror jag!

2010-11-10 @ 10:01:26
URL: http://byfeb.blogg.se/
Postat av: Lina

Av någon konstig anledning så tänker man inte utan bara gör det som behövs sånna gånger. å tur de :)

2010-11-10 @ 19:21:36
URL: http://olinao.blogg.se/
Postat av: ida dahlberg

Lina, om jag skulle säga "Gör EXAKT vad du vill med mitt hår" Vad skulle du säga då? :P

2010-11-15 @ 22:20:25
URL: http://idadahlberg.blogg.se/
Postat av: Ida Dahlberg

Ja.. men ag tror jag bestömmt vill fortsätta vara blond.. :P Men e effekt kanske man skulle kunna klämma in? ;P

2010-11-18 @ 23:05:42
URL: http://idadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback