Halsbandskaos

Ni som känner mig vet att jag vill ha ordning och reda omkring mig. Allt ska vara lätt åtkomligt men ändå se städat och ordnat ut. Därför har jag haft ett stort problem under alla år jag samlat på mig halsband, för hur förvarar man dom praktiskt?! Jag vill att de ska hänga synligt så att jag kan ha översikt över alla när jag ska välja ut ett, samtidigt så får dom inte trassla ihop sig. Och man kan ju naturligtvis inte ha en krok för varje halsband. Då hade ju hela rummet vart täckt av dem. Typ.
Men nu ni mina kära, nu tror jag att jag kommit på en lösning. Så ikväll har jag ägnat mig åt att fota alla mina halsband, var för sig, för att sedan kunna klista in demi ett word dokument och sedan skriva ut på papper. Vips så kan jag lägga halsband i en massa olika askar utan att glömma bort att dom finns, och samtidigt kunna välja och vraka genom att bara titta på några få papper! Är det inte fiffigt så säg ;)


Ett axplock ur samlingen :)


Löshår?
Ville bara göra lite smygreklam för vårt underbara löshår som går att ta i och ur på några få minuter.


Många pussel blev byggda i juletidernaDet nedersta pusslet saknar en pusselbit eftersom att Viktor hade gömt den när jag fotade. Jag var ju så inne i att leka fotograf så inte lade jag märke till de inte.
Hur som helst så har vi byggt ännu ett pussel, och påbörjat ett annat. Det är Viktor, Linus och jag som nördat oss med det här :)


Julkonserten


Magnus Carlsson


Svärfar och pojkvän


SammarbeteMed sammarbete kommer man långt!


Sängdags

Jag sitter i min lilla fotölj ute i Norrlandsporten och Viktor sitter troligvis i soffan uppe i Östersund. Och det är fel. Helt fel. Han ska ju ligga i min säng nu, villa kramas och fråga med sin mjukaste, finaste röst om jag inte kan klia honom lite på ryggen. Bara liiiite.. snälla.. det är ju så skönt.

Men ack.

Jag slipper vakna mitt i natten och ha dragkamp om täcket i alla fall :)

God natt!


Vinterland
 


KÄRLEKÄntligen är jag en stolt ägare av en systemkamera!
Den ligger mig varmt om hjärtat och vårdas ömt, dock så hjälper inte det mina okunskaper att hantera alla dessa finesser som den bär på. Jag måste klura vidare på det, men än så länge så duger ju auto bra också ;)


För att..

          

..han fyllde år i söndags
..han vann KM med Rengsjö idag
..han fick pris för bästa anfallare
..han är omöjlig att få normala kort på
..han, sist men inte minst, är en människa jag skulle kunna gå genom eld för.

<3