Vision of the world

För ett år sedan idag fungerade jag inte som människa och mina stackars medmänniskor som familj, vänner och pojkvän hade fått stått ut med ett känslomässigt monster i flera veckor. Mitt huvud var fullt av hår, make up och kläder åt alla håll och kanter. Skulle jag få till frisyrerna som jag så klart och tydligt såg i mitt huvud? skulle de hålla hela dagen/kvällen? skulle det lösa sig med de make up:erna som jag ännu inte bestämt mig för hur de skulle se ut? Skulle tågen vara i tid så ingen modell blev sen? Skulle något gå fel med ljud och ljus? SKULLE JAG ÖVERHUVUD TAGET VAKNA NÄR KLOCKAN RINGDE??

Ja den sista frågan behövde jag inte oroa mig för insåg jag under natten då jag knappt kunde sova för all nervositet.

Imorgon är det alltså ett år sedan jag och mina klasskamrater hade vår stora visning på Gävle teater, Vision of the world. När man tänker tillbaka så var det grymt kul faktiskt, och vad stolt man kände sig efteråt! :) Men månaderna innan så var det mest en pina bland all nervositet och allt pusslande för att hinna med att förbereda och planera alla modeller med hår, kläder och make up.

Ett minne för livet!


Mina modeller som jag var så otroligt stolta över och tacksamma för att de ställde upp med så mycket tid!


Alla hjärtans dag

Eftersom att Viktor åker till Östersund tidigt imorgonbitt och jag ska iväg på jobbet så flyttade vi vår alla hjärtans dag till igår istället. Så vi lagade en av våra favoriträtter, kycklinggryta med färsk pasta (mammas specialité). Det var första gången någon av oss gjorde den och varken Viktor eller jag är någon kung i köket. Men efter endel problem så blev den himla god! Dock så krävs det nog en hel del träning till innan vi slår mammas gryta ;)
Efter maten så myste vi ner oss i soffan med lite filmer och godis.

En bättre alla hjärtans "kväll" hade jag inte kunnat få. Min kärlek :)


Lite Spanien-bilderMamma på Barcelonas flygplats


Favoritrestaurangen


Mamma o Viktor på stan i Jerez


Atlanten i Cadiz


På en sightseeingbuss i Cadiz


Palm


Mami


Solar


Läser


Fotboll


Hotellet låg granne med en flashig hårsalong ;)


Mamma utanför hotellet (som jag rekommenderar starkt) innan hemresan.


Barcelonas flygplats under hemresan. Lite brun men mycket utvilad efter en underbar vecka!


VinterkärlekFlera dm med pudersnö, pigg och glad ponny, bra ridsällskap och 3-4 minusgrader med solsken.
Vissa dagar tycker man lite extra synd om dom som inte insett tjusningen med att rida!


Hos virrige Virre

Tur i oturen får jag väl säga då. Eller ja, någon riktig otur fanns det väl aldrig, men nått i den stilen ialf. Det jag vill komma fram till är att Viktor blev hemma en kväll extra den här veckan, som nu till och med verkar bli ännu en kväll :)

Jobbade 13-18 idag och skulle sedan på maria nila vsining med salongen. Den blev dock inställt på grund av att färgteknikerna satt fast på ett tåg, så jag snodde med mig Frida och tog pärlan till Arbrå. Den duktiga flickan fick jag släppa av vid gymmet innan jag åkte hem till min kärlek. Här bjöds det på god mat och sedan har jag fixat frillan på svärfar. Fick fria händer så nu har jag rumstrerat om lite där uppe på toppen och gett honom instruktioner om hur han ska styla till det. Så vi får väl se hur det går ;)


Ujj vad klockan tickar iväg! dags att sova lite nu så att man orkar med jobbet imorgon och sedan power yoga på kvällen. Mums!

Justja, Viktor har haft munsår så ingen puss på nästan 2½ vecka! gahh. Det ser rätt fint ut nu men jag vill inte riskera att få något skit så vi får hålla oss till helgen :P

God natt.