Förlåt

Det tog sån tid med bilderna och jag är trött.. så ni får vänta några dagar till. Sorry!


Semester!

Usch vad jag missköter mig här!
Det finns ju så mycket andra roliga aktiviteter än datorn, såhär på sommaren att bloggen glöms bort. Men ni ska få en liten summering nu och sedan ska jag bjuda på lite bilder från balen. Några veckor försenat..

Jag har jobbat veckorna i ända sedan skolan slutade och när jag inte stått på salongen så har jag ägnat mig åt häst, pojkvän, familj och vänner. Varenda liten minut är uppbokad känns det som, men jag trivs :) Lite väl mycket flängande kanske, men det är det värt.

Igår var Frida här och vi hade myskväll med Pearl Harbor, Sex and the city och B&J. Båda filmerna var grymt bra!
Idag har mamma firats och bästa presenten var nog massagestolen hon fick, ialf om jag får bestämma ;)
Imorgon ska jag med mamma och hennes kompisar på Allsång i Bollnäs. Först picknick och sedan titta på Magnus Carlsson och svärföräldrarna. Blir nog en toppenkväll det med :)

Bronzac har haft en veckas semester som idag avslutades med massage av Tommy. Semestern verkar ha gjort honom gott, för det fanns inte minsta lilla spänning i honom. Imorgon ska han börja sättas igång :)

Just de, imorgon börjar min semester också! 3 dagar ska jag ha, så på torsdag börjar jag jobba igen. Det är den enda ledigheten jag har i sommar men det känns inte så tungt eftersom jag trivs så grymt bra på salongen.

Oj, vilket osammanhängande inlägg.. Haha. så går det när man inte håller efter i uppdateringarna. Nu ska jag ialf bjuda på bal bilder!