Snön lyser vit på fur och gran..

Oj, här blir det inte många ord skrivna. Men jag kan i alla fall tala om att Viktor kom hem på onsdagen, då när det var snack om hans hemkomst. Jag skulle hämta honom kl ett på natten vid tåget men den lilla luringen hade dragit en liten rövarhistoria för att överraska mig flera timmar tidigare! Gissa om jag blev glad och chockad när han helt plötsligt stod bakom mig på bandyn, när jag nyss pratat med honom och han sa att han precis hade åkt från Värnarmo. iihh jag älskar överraskningar!

Vi hade lite idol-myskväll här hemma när det var final. Viktor, Marre, Joel, Frida och jag. Det var riktigt roligt.
Och förra lördagen var Viktor och jag bjuden på julbord på Tuppen, med min salong. God mat och trevligt sällskap. Barbados var där och spelade så vi tog oss en svängom på dansgolvet också innan det var dags att dra sig hemåt.
Frida och jag var på power yoga i tisdags och då bröt en förkylning ut, med massvis med snuva och nysar som det inte fanns någon hejd på. Jag är mycket bättre nu, men min näsa flagnar för att jag snytit mig så mycket :P Det känns så dumt att snörvla när man står med kunder, och att nysa är ju en dödssynd. Tycker jag. 

Annars har väl dagarna mest rullat på med jobb, häst och pojkvän. Man hinner inte så mycket mer. Jag önskar faktiskt lite att jag hade jullov nu. Men ack, det är bara att jobba på, så det är ju tur att jag gillar mitt jobb :) Och några dagar extra blir man ju ledig.

Mitt älskade vinterland har kommit också! Jag ÄLSKAR det här vädret, man kan rida hur man vill, var man vill och jag myser i fulla drag! Dock är det mindre roligt att köra bil.. men det är smällar man får ta. Jag ber till gud att det här vädret håller i sig till jul i alla fall. Gärna längre såklart, men man ska inte ha för höga krav.

Nu är det  tack och godnatt. Ska julstäda och klippa en granne imorgon. Men jag bjuder på några bilder från julbordet som jag fick av Ann-Sofie.Marie och Pär (min kollega & hennes sambo)


Jag och Viktor


Ann-Sofie och Pär (Min kollega & hennes karl)


Pär och Cleas (Ann-Sofies karl & chefens karl)


Puss!


Julkonsert

Äntligen slipper mina ben anstränga sig, dom klagar rejält på mig nu ska ni veta. Men jag kan förstå dom efter nästan en proppfull arbetsdag på salongen mellan 9-18, sen fort hem till stallet för att släpa ut tre stora, tunga säckar med hö i hagarna och sedan ut och rida i 45 minuter på det.. för att sedan åka raka vägen hem och klippa Per och sedan lillebrors björnpäls. (fy satan vad hår han har! och han får bara tjockare och tjockare för varje gång)
Meeen nu hörrni, nu sitter jag nerknölad i min älskade fotölj och tänker inte röra mig mer idag, än att ta ett steg och lägga mig i sängen. Minsann!


Igårkväll åkte mamma och jag till Hofors för att titta på Magnus Carlosson & Roosarnas julkonsert. Den var så grymt bra, dom är så härliga båda Magnus och spelmännen ;) Och tack vare att jag har en ängel till svärfar så fick vi smyga in i förväg och välja platser, så vi satt såklart på första bänken :) Nu har man lite julstämning trots leran och plusgraderna ute!

När vi kom hem fick vi en rejäl överraskning när vi hittade Linus i soffan! Vi väntade honom inte förrän imorgon men den rackarn hade än en gång smygit med hemresan tillsammans med pappa och vi fattade ingenting. Men vilken lycklig kväll det blev :) Nu saknas bara Viktor, så är allt på topp! och han kommer imorgon, eller på torsdag. Fast det har jag svårt att förstå, så det känns knappt. Han har knappt vart hemma på hela hösten och nu kommer han helt plötsligt hem och ska vara hemma i sisådär fyra veckor. Konstigt. Men alldeles, alldeles, underbart!

Jag vet också med mig att det inte kommer komma något detaljerat inlägg om spanien, men jag ska bjuda på lite bildern. Någon gång ;)

PUSS


Hemma

För snart ett dygn sedan landade vi för sista gången för den här resan. Jag har alltså kommit hem igen. Och jag är inte överförtjust. Det fanns mycket där nere som lockade en att stanna kvar, och då syftar jag framför allt VÄDRET! Medan det i princip bara var djuren som lockade här hemma (vilken dock väger tyngst trots allt), och sängen såklart. Min underbara säng!

Ja, hemma och tillbaka i vardagen alltså. Somnade vid halv tre i natt och klockan elva på förmiddagen var jag på jobbet. Efter stängning fick jag äntligen åka till stallet, var in dit och tjuvpussade lite på pållen min i morse men nu fick jag gosa in mig i hans vinterpäls helt och hållet. På grund av det, som sagt, otroligt härliga vädret på -10 grader så var det bara en skrittrunda som var aktuellt idag. Backen är ju stenhård! Jag hoppas på lite snö nu.

Snuvig blev jag på hemvägen igår också så nu ska jag sova så att det inte blir värre. Kommer med bilder och en mer detaljerad uppdatering från resan senare :)

God natt!