Fotbollkungen

Nyss hemkommen från ännu en fotbollsmatch. Ja jag har ju inte bloggat så mycket i sommar så ni har missat att det har blivit en hel del fotboll för mig i sommar. Vilket jag gillar, speciellt när dom vinner ;)
Viktor har spelat med söderhamn i sommar men har nu återgått till Arbrå sedan han började skolan förra veckan. Blir lättare med träningar och sånt. Det gillar jag också eftersom att Arbrås div. 4 matcher är mycket roligare att kolla på än söderhamns div. 2 matcher. Lite konstigt kanske, men så är det av den enkla anledningen att det är mycket mer händelserika matcher.

Hur som helst så var det inte det jag ville babbla om, utan jag ville skryta lite om min grymma fotbollspelare till pojkvän ;) Han som har gjort 9 mål på de två matcher han hunnit spela sedan han gick tillbaka till Arbrå. I onsdags gjorde han 5 av 9 mål mot Forsa då mathcen slutade 9-1 till Arbrå och idag gjorde han 4 av 4 mål mot Stugsund som slutade 4-1. Det är så himla roligt att se när han leker runt med både spelare, boll och målvakt för att sätta det ena snygga målet efter det andra.
Bäst på matchen idag var i slutet när Stugsunds målvakt ropade ett panikslaget och uppgivet, NEEEEJ!!! när Viktor nästan kom fri med bollen framför mål ;) Haha.


Så, nu vet ni vilken duktig pojkvän jag har och att jag är mycket stolt över honom!
Det var allt för mig idag.
(foto taget från Öfk:s hemsida)
Ny gnista?

Jag vet inte om det är att hösten börjar närma sig med mörka och ruggiga kvällar, men blogg-suget börjar komma tillbaka sakta men säkert. Trots att jag inte haft minsta lilla lust till att sitta inne och knappra på tangentborden i sommar så börjar jag känna av ett behov av det nu. Det är ju lite mysigt att dela med sig av tankar och händelser.

Klockan är mycket så just i kväll orkar jag inte skriva ner några maffigare inlägg men jag lovar att uppdatering om 1-års firandet med kärleken och lite annat smarrigt kommer komma upp inom de närmsta dagarna.. i alla fall veckorna ;) haha.

Bilder från balen har jag visst lovat sen tidigt i sommras. Men dom bilderna har väl alla sett på facebook (där alla sitter och häckar nu för tiden) vid det här laget. Vi får se om jag kanske slänger upp någon bild ändå, bara för att dom ska finnas här.

Nu är det dags att sova om jag ska orka med arbetsveckans sista dag imorgon. Jag var dum och använde mina tygskor hela dagen idag, istället för foppisarna, vilket jag får sota för nu. Hälarna värker. Hade inte Viktor vart 30 mil bort så hade han fått massera dem, hans specialite.

God natt!Healing

Idag har jag vart med om något riktigt häftigt. Förra veckan så färgade jag håret på en kund som visade sig hålla på med healing, främst på människor men även djur.
Sune har varit halt från och till sen i januari och veterinären bara ger tabletter och order om vila så vi frågade Lena, som hon heter, ifall hon ville göra ett försök med honom. Det ville hon naturligtvis. Så vi åkte dit ikväll för att hon skulle kunna ge honom en behandling. Och folk kan säga vad de vill om alternativa metoder men alla som känner Sune och sett honom under behandlingen skulle inte ha minsta tvivel på att något hände!

Mamma och jag satt på en varsin stol i rummet medan Lena och Sune satt på golvet. Han gick fram till henne direk och efter några minuter sov han som en stock på golvet trots att hon enbart hållt händerna intill hans kropp( höll inte fast honom på något sätt). Hade det vart Sune som vi känner sedan 6 år tillbaka så hade han sprungit runt och luktat och kollat in det nya rummet och den främmande människan, kanske börjat pipa lite och kallat på uppmärksamhet efter ett tag och lägga sig för att vila men vara med på varenda liten grej som lät eller hände. Det sista han skulle göra är att lägga sig raklång på golvet och somna som en stock och inte röra en min trots ljud och prat runt omkring honom.

Enligt Lena så hade han lite problem med högerbak lår och kunde få lite små problem med harklingar efter att ha sprungit mycket, båda delarna kan mycket väl stämma. Hon sa även att han var en mycket glad hund :)
Vi ska dit på några behandlingar till och se om hon får bukt med hältan. Hon lovar inget när det gäller djur (det var dessutom första hunden och healade) för hon känner sig inte 100 % säker. Men även om han inte blir bra så såg man på hela hunden att han nöjt fullt ut så det har ju fört något gott med sig :)