Badkruka?

Det härliga vädret fortsätter. Låg ute på gräsmattan och solade idag, efter ett tag blev det olidligt varmt så jag gick ner i vattnet och tog en simtur. 22 grader i vattnet, otroligt skönt!
Det var första simturen på två år! Helt galet.. förra året gick jag bara ner och doppade mig innan jag sprang upp och virade in mig i en handduk, de få gånger jag var i vattnet vill säga. Tror första doppet var 4 augusti ^^,


Min kropp är helt slut så imorgon blir det vilodag, både från ridning och cykling.


Finväder :)

Solen är tillbaka och det verkar som att den tänker stanna ett tag. Ligger i soffan och tittar på touren nu men jag ska snart byta om till bikini och förflytta mig till bryggan med en bra bok. Kanske man kan få lite färg i alla fall, jag känner mig så blek!

Var till stallet i morse och red i paddocken, när Susanne var här så ändrade vi lite på min sits och ridstil. Måste nöta in det lite i paddocken nu i början så både Bronzac och jag vänjer oss. Det är inte lätt att samtidigt som jag ska ändra på mig själv försöka att få Bronzac att samarbeta. Han får ju arbeta på ett annat sätt vilket blir jobbigt för honom, så han motarbetar en hel del. Men det gick bra idag :) 

Har sjukt ont på en punkt i ryggen, jag hoppas att det ger med sig så att jag kan cykla till Morfar ikväll när vi ska dit och fira hans födelesedag.

Ut  i solen!


Bloggtorka

Som ni ser händer det inte mycket här i bloggen just nu, varken på skriv- elle designfronten. Visst händer det grejjer men jag orkar inte skriva om allt. Det är mycket roligare att läsa om vad andra har för sig, vad jag gör vet jag ju redan ;)
Men jag lovar att jag ska försöka bättra mig!

Det som har hänt och är mest värt att komma ihåg är väl sista helgen i Sverige- utgången med Magda och de andra brudarna. Hellyckad kväll måste jag säga! Natt och morgon kanske borde höra dit också :P
Och jag måste tacka min käre storebror för lånet av lägenheten! guld värt <3

   
  

Under helgen var Kilafors invarderat av 5.000 svartrockare, det kryllade av dom överallt! Alla var naturligtvis här för att det var Rockweekend. Inte riktigt min musiksmak men mamma, jag och Linus tog ändå bilen ner en sväng på lördagkväll och lyssnade på Alice Cooper. Jag gillar inte hans låtar, men han är ju Alice Cooper så jag var tvungen att lyssna bara för det. Efter sisådär en kvart var vi nöjda och åkte hem :P


Igår tränade jag för Susanne Naucler. En riktigt bra tränare med beridar-utbildning som har jobbat med en Världsmästare i hoppning och tränar själv för en tysk landslagstränare i dressyr. Privatlektionen i markarbete för henne gav grymt mycket och det var riktigt kul. Både Bronzac och jag var helt slut efteråt och jag var fullproppad med goda råd, trix och knep! Det är så det ska  vara :)Var även hem till en gammal klasskompis igår och tittade på hans landsvägscykel som han hade nä

r han tävlade för några år sedan. Jag har ju vart sugen länge på att skaffa en så vi åkte och tittade på den och tog sedan med den till Olle Grönqvist så att han kunde titta lite närmare för att se om storleken på ramen var bra och ställa in den. När vi rullar in på gården så ser vi att hans son Tomas är hemma, pappas kusin som kört i ett italienskt proffslag i några år. Han hjälpte mig att ställa in cykeln och sa att storleken var perfekt så det var bara att åka hem och vänta på att cykelskorna skulle komma. 
Idag kom dom så nu ikväll har jag och brorsan vart ut på en liten provtur. Riktigt skojj och inte alls lika vingligt som jag mindes att det var förra sommaren när jag testade.


Måste ju berätta om min cykeltur i lördags. Var ute i drygt en timme med mtb:n, det spöregnade under hela tiden och jag hade musik i öronen. Många gånger tänkte jag på att det kunde börja åska när som helst eftersom himmlen var så mörk och luften så kvav. Och det första jag hör när jag kommer hem och tar ut lurarna är att det mullrar. Jag fick hör att det hade börjat strax efter att jag hade cyklat iväg, jag som är så rädd för åska! inte hade jag en tanke på att jag inte skulle höra det med musiken i öronen! haha.  

Nej, det får räcka såhär. Nu ska jag bädda ner mig i sängen med Kurtan och titta på film!
God natt!


Ny design

Ny design som ni ser, den grå/svarta stilen som jag hade innan kändes så dyster såhär mitt i sommaren! Ni ser säkert också att det är lite knas med bakgrunden, orkar dock inte fixa det nu så det får bli en annan dag..

Nu var det länge sen!

Har inte skrivit här på en vecka nu. Jag har inte haft någon motivation alls att skriva men det har hunnit hända mycket så vi får se hur mycket jag orkar rabbla upp, om jag ens kommer ihåg :P

I början av förra veckan hann jag med ett besök i Arbrå, träffade Marre och Frida och umgicks med Viktor. Marre och Frida hade ju nyss kommit hem från Peace & Love så de hade en del att berätta :)
Dagarna efteråt fylldes av dåligt samvete och problem. Det ligger fortfarande kvar och maler men jag kan inte göra så mycket mer än att vara ärlig och säga förlåt..

Resten av veckan har jag ägnat mycket tid åt min älskade häst och vart hemma och pysslat. Linus och jag var ut och lade ett blodspår till Sune på tisdagkväll som mamma och jag gick på onsdagen. Det hade legat i 16 timmar och Sune gick som på räls. Vilken kille! :)
För er som inte vet hur det går till så kan jag ju berätta att när man lägger spåret går man och droppar blod från en flaska samtidigt som man släpar en älgklöv efter sig, i spårslutet knyter man fast klöven och låter sedan spåret ligga en viss tid beroende på svårhetsgrad. I spåret kan man göra olika saker som njurar, bloduppehåll, vinklar osv, för att göra det extra klurigt för hunden. Riktigt kul faktiskt :)

Har haft en massa klippningar också, det är många som klipper av sig håret nu till sommaren, förra några månader sedan skulle jag tycka att dom var knäpp som ville klippa av sig håret men nu när jag har gjort det själv och är såå himla nöjd förstår jag dom ;)

I fredags var Linus, jag och papps i Bollnäs för att fixa med presenter till mamma eftersom hon fyllde år i Lördags. Då det blev tårt och kakbak och sedan främmande.
Jag började även jobba i fredags och ska göra det i fem veckor framöver. Nästa fredag ska jag vikariera på dagis i Kilafors också, det ska bli kul att få busa lite med småbarnen :)

Sara och Patrik har flyttat till en etta i Bollnäs som dom ska ha fram till det att dom flyttar till stugan som de har köpt här. Kul att ha dom lite närmare så att man kan träffas mer :) och kul att jag får låna lägenheten när dom är i Norge och jobbar ;)

Nu har jag nog fått med det mesta, jag orkar i alla fall inte skriva mer. Ska gå och stryka lite kläder och ta en promenad med hunden nu. 


Have a nice day!