Regnväder

Idag hade vi utedag. Ettor, tvåor och treor från textil och frisör var i Hemlingby och lekte lekar i regnvädret. Det var inge vidare kul faktiskt.
Roligare blev det när vi satt och åt våran matsäck, Kajsa har som vanligt massor med galna lekar på lager. Haha vi skrattade så tårarna rann, ialf på mig :P

Igår hade vi styling i faddergrupperna, våran grupp satsade på 50-tals tema. Men vi skulle ändå vara trendigt.
Jag har upptäckt det förut men fick det konstaterat igen, klackskor är inget för mig, haha.

Vi fick sluta så att vi hann med 14.oo tåget hem. Så jag kunde fixa körlektioner i Bollnäs. Vi har sovmorgon på onsdagar så jag får använda den till att hinna köra, lite tungt men samtidigt så vill jag ju ha körkortet! :)
När jag kom hem åkte jag till stallet och red innan hovslagaren kom och skodde. Jag hade riktigt tur för det var uppehåll under ridturen.
Nu ikväll har jag vart ute och kört bil i drygt en timme, det gick bra faktiskt :) Såg tre älgar också. När det sprang iväg lockade mamma på dem och kon vände och kom emot oss.. hihi

Helgen har jag tillbringat i Södertälje hos Linus. På lördagen tog vi det bara lugnt men på söndagmorgon var det bara att stiga upp med tuppen och åka till Märsta. Där var det Svealandsmästerksapen och Linus och Kajsa skulle tävla. Kajsa slutade fyra och Linus var med i en vurpa drygt 100m före mål.. han klarade sig undan ganska bra men det ser så otäckt ut!  


Klassfest i Gävle på fredag, och vet ni vad?! tappa inte hakan nu... men jag ska dit! :O  image69 


Skolstart

Ja då var det igång igen. Första dagen var lugn och kort, information och mottagning av mitt och Linnéas fadderbarn.

Första dagen och allt känns skit! Vi har världens sämsta schema. Kommer komma hem klockan sex tre dagar i veckan och fem de andra dagarna. FY FAN!! Frida ska flytta ner också så jag blir ensam på tåget hela veckorna.. Allt känns så jäkla hopplöst just nu att jag skulle kunna lägga mig ner och stortjuta.

Måste lösa körkortstagningen också, kommer ju inte hinna köra något i Bollnäs eftersom att jag kommer hem så sent.

Nu ska jag åka till stallet. Rida ut och ha kul! 
                  

               image65


Söderhamn 3-dagars

I onsdags kom familjen Dahlberg hit. Linus, hans systrar och föräldrar. Linus och Kajsa skulle tävla i Söderhamn i helgen så dom kom några dagar tidigare för att umgås lite :) Kajsa och Lisa ville rida så jag hade lånat Gonzo och Pirat till onsdagen. Vi åkte dit på kvällen och red. Linus följde med och gjorde i ordning Bronzac, men han vägrar fortfarande att rida.. fegis! ;)
På torsdagen var det paintball och go-cart som stod på schemat. Vi började med paintball och jag var jätte nervös, pulsen var nog uppe i 200 slag inför första spelet :P haha. Men efter att ha blivit träffad en gång och det inte gjorde speciellt ont så blev det skit kul att smyga runt och skjuta. Två omgångar körde vi Robert, Kajsa, Lisa och jag mot Linus och Linus. Det sista spelet blev jag ensam kvar mot Linus x2!! Glasögonen hade immat igen och jag hade ingen aning om vart dom var någonstans. Haha gissa om jag var rädd! Dom kom från vars sitt håll och sköt som galningar, i huvudet och från sidan, det gjorde ont kan jag lova! 
Efter några timmar på paintballbanan var det dags för go-cart i regnet på en snorhal bana. Lisa och jag gav oss före de andra och åkte till stallet för att rida istället. Lisa på Bronzac och jag på Marackas.  

På fredagen hade vi ömma blåmärken och träningsvärk efter paintball och ridning. På förmiddagen åkte vi upp till toppstugan en sväng för att dom ville se på utsikten. Jag övningskörde även en hel del.På eftermiddagen var det dags för helgens första tävling, tempo. Jag åkte med i servicebilen bakom Linus och Patrik. Hela Vallentunas lag skulle bo hos oss över helgen så efter tävlingen åkte vi hem med en bilkaravan på 6 bilar plus en släpvagn efter oss.På lördagen var det GP inne i flygstaden och Linus spurtade in på en femteplats :) På söndagen var det dags för linje. Kajsa kom tvåa bland dam juniorerna :) Eliten körde 15 mil och jag hjälpte till att langa. Johan E tog fjärdeplatsen i totalen :) 

Efter tävlingen var det dags att säga hej då till alla.. Jag åkte direkt till stallet och red sen kom jag hem till ett tomt hus. Och då menar jag verkligen TOMT!Från att ha haft ca 18 pers omkring sig i vårt lilla hus till att vara 2 st plus en liten hund. Till och med brorsan var borta :( Pappa och farmor hade skjutsat ner honom till Forshaga där han började skolan igår. Men han trivs redan som fisken i vattnet :)       


Bollnäs-Stall-Södertälje

Förmiddagen tillbringade jag i Bollnäs. Handlade lite kläder och ett par skor. Vi lyckades nämligen glömma en påse i Tidaholm där jag hade ett par flippflopp och ett par ballerinaskor.

När jag kom hem åkte jag dirket till stallet och red Bronzac och Gonzo. Det var länge sen! Jag hade fått för mig att han hade blivit lite lugnare, men där hade jag fel. Han var väldigt väldigt pigg. Jag släppte honom upp för en backe så att han skulle få springa av sig lite och bli lugnare. Men det fick en motsatt effekt istället :P

Sen i onsdags har jag hunnit med en snabb visit till Södertälje också :) Åkte på onsdag kväll och kom hem på fredag eftermiddag. Vad gör man inte för några timmar med världens bästa människa? <3

Jag har kommit på att jag har 3-4 arbeten till portfolien kvar, som skulle ha varit klar innan sommarlovet... Dom borde göras nu innan man blir dränkt av nya arbeten.


                      image52 image53 
                                                     Träning och tävling med Wigge


Premiär doppet!

Mamma och Linus har varit i Forshaga på informationsträff idag. Och jag har vart hemma och hållit ställningarna.
Dagen började med en promenad med min olyckligt kära hund, som senare under dagen tog vattenvägen till grannens hund (han hatar vatten) som löper. Hmm inte jätte lyckat precis. Vi får väl se om det dyker upp valpar om några månader :P
Efter promenaden klippte jag håret på Patrik, så nu ser han vettig ut igen :)
Maggi kom över med kjolen, som hon har virkat åt mig, idag. Superfin! Jag testade även en frisyr på henne som hon kanske vill ha på Tomas och Annas bröllop. En fiskbensfläta längs ansiktet ville hon ha... men det blev inge bra så jag sa att jag skulle testa en utbakad fläta istället och då kom hon ju på att det nog var så den hette :P haha.

Jag har även målat dasset idag. Igentligen ska vi sätta upp en riktig vägg men det kommer inte bli gjort i år så vi målar det så länge.

Patrik har varit hemma idag, jätte trevligt! :) Vi var ut och sprang en runda på eftermiddagen och efter det så var man så pass varm att man kunde doppa sig i sjön.
Haha ja man får ju skämmas, bor på en sjötomt och doppar sig för första gången i år den 4 augusti! Pinsamt :P
Det svalkade bra men var för kallt för att ligga var och simma.

På kvällen åkte jag till stallet och red, matade och släppte in hästarna :)

Gaah tror ni inte att hunden smet en gång till? Nu under tiden jag skrev så blev det misstänksamt tyst (han har pipit nästan konstant i två dagar) och hunden var borta. Så det var bara att springa över till Täljstedts där dom yrade runt och försökte få tag på honom. Så nu blir det band eller 100% uppsikt i en veckan frammåt.


Förr eller senare kommer sanningen fram

image50 


Linus abstinens

      Jag skulle kunna göra nästan vad som helst bara jag fick ha honom här just nu, i min famn. 

                                                      Jag älskar dig Linus!

       image49