Tappsko och skogsstigar

Dansa hade en tråkig överraskning igår när jag tog in henne från hagen. En liten barfotafossing på höger fram! Vi fick byta ut galoppjobbet mot enbart mysstund istället. 
Varje gång det händer så tänker jag att det är så typiskt att det händer just den dagen för jag var så sugen på att rida. Men vid närmare eftertanke så är jag ju sugen på att rida varje dag så det skulle vara svårt att pricka en dag då jag skulle bli glad för att slippa. Haha.
 
Vi lyckades hitta skon för en gångs skull (en tappsko från i höstas hittade Annika nu i veckan uppe i lillhagen där vi rört oss massor i vinter, så svårt att få syn på dom! Jag önskar varje gång att jag hade knallrosa skor). Ted kom och slog på den i morse och vi bestämde oss för att rida ut med Hanna och Winston. Vi var ute och skrittade i nästan 2 timmar och utforskade stigar uppe på berget, men alla tog fort slut i intet eller avslutades vid en bäck som inte gick att ta sig över. Så synd! Vi gick in på en liten avstickare med stig där det finns en bäck vi hoppat för ett par år sedan. Dansa tog världens monsterhopp över i vanlig ordning. Haha. Det är alltid spännande att se ifall hon kommer ta i jättemycket eller jättejättemycket! 
 
 
Jag var helt slut när jag kom hem från stallet men tvingade mig iväg och handlade. När jag kom hem så hann jag bara påbörja maten innan jag råkade lägga mig i soffan och ta en tupplur med Sune. När jag sedan tagit mig i kragen och gjort klart maten så inser jag försent att jag haft i räkor som gick ut för tre (!!!!!) veckor sedan. Så det var bara att slänga allt :)))) Sååå idag har jag handlat helt i onödan, spolat ner pengar i slasken och slösat massor av tid. 
Först ville jag bara skita i allt men så insåg jag att det inte ger mig någon mat i veckan. Så jag kavlade upp ärmarna och grävde fram ingredienser till en köttfärssås istället. (Tack gode gud att det fanns ingredienser hemma!)
Nu har jag äntligen slängt mig nyduschad i soffan och tänker inte röra på mig mer idag. Vi ska kika vidare på Rebecka Martinsson. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback