Skadad

Eftersom att jag hade lite dålig magkänsla från Dansas rörelsemönster igår så sprang vi med henne innan vi åkte i morse, och mycket riktigt så såg vi samma sak idag. Hon är inte ren i vänster bak. Något är fel. Vi hittar ingen värme eller svullnad. Ömhet är svårt att hitta på Dansa då hon blir upprörd av den mesta beröringen som är undersökande. Hon vilar som sagt mer på sitt vänstra ben vilket hon gjort från i fredags. Hon vilar inte mer än vanligt allmänt, men hon shiftar alltid mycket mellan båda benen men nu väljer hon vänster nästan varje gång.
 
Det här är nog tredje gången hon blir halt precis innan avfärd eller kvällen innan en tävling. Jag hoppas av hela mitt hjärta att trenden om att det är något ofarligt också håller i sig. Det jag vet är att vi har snurrat ganska mycket sista veckan eftersom vi ridit mer på banan (däremot så har hon vart finare än på länge både igår och i fredags) och det kanske har resulterat i en början till överansträngning? Hon snubblade till med bakbenen när vi skrittade hem efter galoppträningen i torsdags, kanske hon stukade sig lite då? eller så snubblade hon för att hon redan hade lite ont??
Hon kan också mycket väl ha fått en stengalla på vägen mot paddocken då det är stora stenar där eftersom dom inte asfalterat ännu och hon rycker till ibland när hon kliver på någon som gör ont. Men jag tänker att hon inte skulle behöva vila på benet om det är en stengalla? 
 
Vänta och se är vad jag kan göra just nu. Det är inte min starkaste sida. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback