Lillbrorsan

Jag hann inte ens publicera mitt inlägg i lördags innan jag fick ett mms på en nyfödd liten isabell-hingst. Allt har gått bra och vi har levt lite i en fölbubbla de här två dagarna. Haha. Jag hämtade upp Hanna och vi åkte till stallet och fick se när han lärde sig att stå på de där långa rangliga benen. Det blev några vurpor innan han knäckte koden, men sen stod han där och gäggade stolt. Dansa som då äntligen förstod vad som hände i boxen mittemot blev helt till sig men lugnade ner sig fort.
Han har fått namnet Samson och idag fick han och Noa komma ut en liten stund för första gången. Lite läskigt och konstigt var det att lämna boxen men snart så tuffade han till sig och behärskade den lite mer kuperade marken i hagen och kunde springa lite grann. Noa hade fullt upp att hålla koll på lilla trollungen, och Dansa stod och tittade längtansfullt på, på andra sidan staketet. 
 
Dansa var helt slut igår. Det är jobbigt att få en lillebror mitt i natten och det tar ganska mycket på henne vid förändringar. Hon låg och sov i solen på förmiddagen så vi skrittade bara ut en sväng med Hanna och Winston till Norrsätter. Idag var hon piggare och mer utvilad men vi skrittade ut med dom idag också, eftersom vi ska på dressyrträning imorgonkväll så vill jag att hon ska vara helt utvilad både fysiskt och psykiskt så att vi får ut maximalt av den. Hoppas nu bara att inte bråken sedan de två senaste gångerna sitter kvar i henne.
 
 
Idag red vi ut på Eh och vädret var helt underbart! Sol och vindstilla med kanske 10-15 grader. Dansa fick skritta på på långa tyglar bortåt och sedan red vi lite öppnor och skänkelvikningar på hemvägen, bara strecha igenom lite under en sträcka. Vi travade från bron till tåget och red då massor av övergångar och de flesta blev riktigt bra! Lite för taggad på slutet så jag tappade ridningen lite.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback