Hovbölden

Hovbölden skars upp i onsdags så idag har det gått 3 dagar så jag tyckte det var dags att prova springa med henne. Jag såg ju aldrig hur hon såg ut när Björn tittade i onsdags eftersom jag sprang med henne. Men jag kunde jämföra med i söndags. Första vändan såg jag bara på film och då haltade hon tydligt men inte så mycket. Det var absolut inte så att hon linkade, men det var heller ingen tvekan om hälta.
När vi sedan sprang andra, tredje och fjärde gången så var hon i princip ohalt. Dessutom så vilade hon på högerbak eller inget när vi stannade vilket också känns lovande. Otroligt skönt att få se henne röra sig nästan som sitt vanliga jag ♥
 
Det pendlar mycket hur nervös jag är inför böjhältan, men just för stunden så känner jag mig relativt lugn. Jag intalar mig att jag inte kan göra något åt situationen vare sig det är något litet eller stort. 
 
Idag var jag barnvakt åt Alvin en stund på förmiddagen så vi lekte och Dansade. Resten av dagen spenderade jag med Linda som är hemma och hälsar på från Linköping. Vädret var lite väl bra för min bleka hy som numer är lite röd här och var. Svider dock inget så det är jag tacksam för. Haha. 
 
I kväll var jag nere i förrådet och rensade igenom för att passa på att kasta det som vi inte har användning av, eftersom vår förening har två vagnar med "brännbart" och "icke brännbart" uppställd under helgen. Passade på att organisera lite där nere också. Älskar att rensa och få ordning och reda! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback