Vi testar en vila

Även kvällens dressyrträning gick dåligt. Hon bråkade lite under uppvärmningen men det släppte och sedan började hon igen efter att träningen börjat. Troligen så är det brunsten som är boven för hon blir SÅ störd av mina skänklar. Vi upptäckte att hon krullar ner och ihop huvudet när hon bråkar så vi avslutade med att hålla hennes huvud uppe i det blå och bara rejsa runt i galopp och busade. En lite annorlunda dressyrträning.. hehe. Men Dansa blev glad! 
 
Vi pratade mycket och bestämde nu att vi ska testa att ge henne 2 veckors vila. Det är något jag tänkt på varje vår, men nu är det dags att prova! Förra året gick hon bra på banan hela våren, men vi hade riktigt kaos med uteritterna istället och åren dessförinnan hade vi problem allmänt. 
 
Det som gnager i mig är om det här kommer ge sig? Hade jag vetat att hon kommer vara sig själv igen efter vilan så skulle de här veckorna kännas som en droppe i havet.
Varje gång vi hamnar i en svacka så tror jag att hon är skadad för livet eller att problemet kommer vara för evigt. Och varje gång vi kommit ur svackan så pratar jag om att jag alltid hittat en lösning, vad vi än haft för svacka/problem. Haha. Men det känns ändå lika osäkert nu för det ;) 
 
Jag får inte glömma att hon är så himla härlig i hanteringen nu vilket hon också vart ett litet monster i ju yngre hon vart, den här årstiden. Dessutom så släppte det på uteritterna förra helgen så där är hon sig själv igen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback