Tisdag

Jag som var så glad att förkylningen är snäppet bättre idag då halsontet försvunnit och energin börjar komma tillbaka.. och så tar en kund ner mig på jorden igen med att säga att på henne har det tagit om och om ända sen nyår. Haha och där försvann den glädjen!
 
Stängde salongen 18 och åkte sedan till stallet med Hanna. För bara någon månad sedan så kändes det som att dagen var slut vid den tiden men nu när ljuset återvänt så känns det helt annorlunda! 
Hanna red och jag hängde i stallet tillsammans med Dansa. Hon har rullat sig totalt lerinpackad för typ femte dagen i rad nu. Tror aldrig hon vart i närheten av det förut. Tur att hon inte är alls lika öm i pälsen längre utan till och med kan njuta lite av borstningen igen. Hade inte känts så roligt att krafsa av all lera varje dag om hon inte gillade det och alla djurägare vet väl hur det hade skärt i hjärtat om man skulle lämnat dom helt leriga över natten.
 
Dansa är så rolig för hon kan skaka på huvudet på kommando och vänder bort huvudet ifrån en för att få godis. Så om hon försöker smöra till sig en morot nu så varvar hon mellan att ruska på huvudet eller vända bort huvudet för att se om det funkar. Fast när hon vänder bort huvudet så ser man hur det rycker i henne för att hon är sååååå sugen. Måste dock förfina just det "tricket" för när man väl sträcker fram moroten så tar den med ett monstergap ;)
Kul att jag kan använda godis som belöning nu för tiden utan att hon blir nafsig och alldeles för på. För några år sedan var jag tvungen att ha avvänjningsperioder där det var totalt noll-tolerans med godis från händerna, för att hon skulle komma ner på jorden igen.
Men hon mognar på sig hon med minsann! ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback