Så lycklig!

På förmiddagen idag red Dansa och jag till Renarna och idag var hon ännu mer sig själv, så jag satt mest och log och hade lycko-pirr i magen hela ridturen. Hängde dock riktigt lös en gång och hon är tittig men det gör mig inte ett dugg, bara hon är positiv!
 
Hon blev rädd för en karl som klyvde ved bakom ett garage när vi kom och travade, så hon gjorde sin tvärnit med kast så jag hängde på halsen. Hon var dock schysst idag och stannade där istället för att köra hela varvet runt, för då hade jag tuggat grus. Hehe. 
Vi travade och galopperade en hel del och hon var väldigt pigg men jag kom mer till ridning idag än igår. Vi vände upp på berget på hemvägen och hon stannade en superkortis vid infarten men sedan galopperade hon glatt hela vägen. Det tillhör hennes vanliga jag - att tala om vad hon tycker men sedan ändå göra det jag ber om med glädje.
Som hon vart sista tiden har hon istället protesterat lite mer och sedan gjorde det jag bett om men med totalt noll engagemang. 
 
Ja jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är för den här helgens uteritter! Det finns inget som gör mig så glad som när Dansa är lycklig och därmed så mår jag såklart också dåligt när hon inte är på topp. Även igår och idag har hon vart avslappnad vid borstningen så jag börjar tro och hoppas på att den där sprutan hjälpt henne.
Om det verkligen är den eller bara en tillfällighet vet jag ju inte. Huvudsaken är att hon mår bra och är glad. Om det här bara råkade vara två bra dagar i den här perioden så kommer jag kunna leva på det ett tag åtminstone och ge mig energi.
 
 

Kommentarer
Postat av: JenniferDressage.se

Finns inget bättre än bra ridpass, förstår din lycka! :D

Svar: Ja hela livet känns så enkelt då! Haha
Lina

2017-03-13 @ 13:03:22
URL: http://www.jenniferdressage.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback