Rätt riktning

Vi testade att rida på åkern igår och även om det blev bråk så var det ändå helt klart rätt riktning. Hon testade bara några gånger i början av skritten och traven och inte alls med samma humör som tidigare och sedan kom bara ett kort avbrott i en igångsättning i trav under mitten av ridpasset. 
 
Vi värmde upp i traven och jag red massor av korta tempoväxlingar hela tiden. Rullade på i galoppen i båda varven och den var inge vidare men jag fokuserade bara på att hon svarade framåt utan att rinna iväg. I traven sedan så gjorde vi massor av övergångar skritt - trav- skritt så att hon kom upp i fronten och jobbade med bakbenen fram till bettet och hon blev väldigt fin innan vi avslutade. Mycket bättre känsla än i ridhuset i fredags där jag aldrig fick till ridningen överhuvudtaget. 
 
Jag oroar mig såklart alltid över om hon har ont någonstans ändå när vi hamnar i sånna här situationer, men efter ridpassen i helgen och igår så kunde jag äntligen släppa de tankarna till 100%. Sen kanske dom kommer tillbaka imorgon igen, det vet man aldrig. Hehe. 
 
Dansa somnade i solen när jag suttit av efter ridpasset i söndags. Så gulligt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback