Rätt håll

Förkylningen har vart lite bättre idag, dippar nu på kvällen men det brukar ju vara så. Hatar när man är så snuvig på jobbet för jag känner mig så äcklig mot kunderna. När man mår riktigt dåligt så låter man inte sjuk, men när man sedan blir bättre så kommer snuvan och hostan så man låter värre än någonsin. Dåligt fördelat eftersom man inte kan stanna hemma pga förkylning. 
 
Har landat så skönt i mitt jobb sista året, har nästan bara stammisar så det känns tryggt och som att träffa vänner hela dagarna, vare sig de är 5 år eller 85! Jag har fortfarande väldig prestationsångest och framförallt med nya färgkunder, även om jag blivit lite tryggare i att vara rak och ärlig med vad som är möjligt och inte nu för tiden. Vi är ju tyvärr inga trollkarlar och A och O för en nöjd kund är konsultationen. Älskar mitt arbete! 
 
Hanna fixade stallet idag så jag kunde vila. Och det har jag verkligen gjort, så jag hoppas på bättre resultat än vad som visar sig just nu. Annars kan jag ju lika gärna hålla igång ;) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback