Långhelg

Älskar mina långhelger! Har dock inte haft någon fredagskänsla på hela dagen, men det kanske vägde upp för att jag hade det förra torsdagen. Haha.
 
Vet ni vad! För ett tag sedan upptäckte jag att Viktor inte hade sett Bridget Jones dagbok. Jag trodde alla hade sett den..? Kanske bara för att jag har gjort det ;) Viktor var dock inte alls så sugen på den men ikväll nästan tvingade jag honom. Typ. Jag gav honom inget val.. hehe. Det är så många filmer som han övertalat mig till så nu var det min tur :D Det roliga är att han skrattade innan den knappt började och nu ka han tänka sig att se resten av filmerna också, vilket var min plan! Jag vet dock inte om det finns en eller två till?
 
Dansa fick gå på töm i eftermiddag och det gick som vanligt bra. Lite sämre underlag idag dock.. imorgon rider vi ut! Vet inte om jag skrivit att min ena sadel vart inne på omstoppning? Fick hem den på prov men behövde justeras lite till så nu har jag bara dressyrsadeln. Den gör mig inte direkt stabil i alla skutt men nu har jag kortat två hål och då blev det ju en helt annan stadighet, så nu överlever jag nog till hoppisen är tillbaka. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback