Klickar inte

3 ridpass har vi hunnit med sedan sist jag skrev. 2 på åkern och 1 ikväll på Brs där det var ganska kaosartat. Till en början var det en som tömkörde och vi var tre ryttare och sedan byttes den på töm ut till ett annat ridekipage. En av de andra hästarna var också bråkig så jag hade svårt att fokusera på oss då jag inte ville vara iväg varken för vår egen skull eller de andras. Bra miljöträning för mig! Haha
 
Alla tre passen har gått i ganska likadant tecken. Hon är fin stundtals men stannar och bråkar då och då. På åkern börjar hon redan i skritten men idag hann jag trava några varv innan. Tidigare när vi fastnat i sånt här så har hon blivit stor och långsam, men nu är hon så pigg att hon blir springig och lite spänd istället. Det är väl typiskt när jag lärt mig hantera det förstnämnda. Även fast jag mycket hellre har piggheten i det sistnämnda bara vi kommer ur detta.
När jag tittade på filmen från ridpasset ikväll så insåg jag att jag inte kommer ner i sadeln riktigt och vippar därmed lite framåt och hon är inte ärligt framme för skänklarna. Jag kände det till viss del när jag red, men varför löste jag det då inte? Blir så frustrerad när jag ser vad som är dåligt, direkt efter men inte när jag är mitt upp i det så jag kan göra något åt det. Borde ha ridit massor av övergångar och tempoväxlingar.
 
Imorgon blir det vila och sedan uteritter i helgen. Dansa fick en spruta med B-vitamin i tisdags och ikväll kom jag på att hon inte vart upprörd vid borstningen innan ridning varken igår eller idag. Kan det verkligen ha hjälpt? Haha. Vore ju super i så fall! 
 
Hanna tycker jag ska vara glad för att Dansa åtminstone går framåt för Winston hade stannat idag och han är som ett fartyg att flytta. Haha åhhhh jag orkar inte att det inte bara fungerar! Borde kanske börja med motorcross istället med en fungerande knappt till vardera sak och inga åsikter att ta hänsyn till ;) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback