En 6 åring i Uppsala

Idag följde jag med mamma och Anders ner till Uppsala för att fira Jonas som fyllt 6år. Inte förrän tidigt i morse visste vi om vi kunde åka då Sune blev sämre i magen igår igen. Men han blev bättre och fick spendera sin lördag hos farmor och vi åkte iväg som planera. Första stopp, Scandic i Gävle där vi åt hotellfrukost innan vi hämtade upp Hedvig i Uppsala. Tillbringade några timmar i affärer och hittade inte mindre än 3 (!!) regnr. Uppsala och Hedvig behöver jag anlita oftare ;) 
 
Resten av dagen spenderade vi hemma hos familjen Kraft med sällskapsspel, middag, fika, presenter och massor av mys. Jag älskar de där barnen! ♥
Vi avslutade dagen med disco-bowling innan vi åkte hemåt. Blev en riktig heldag då jag åkte hemifrån strax efter sju i morse och kom hem vid tio ikväll. 
Trots lite oro i magen för Sune och Dansa så har jag haft en SÅ härlig och rolig dag, tack alla iblandade! 
 
Angående Sune så mår han fortfarande bra och vad gäller Dansa så har jag läst på om brunst. Den startar i februari-mars efter vintern och det är ju just den tiden hon blir så annorlunda varje år. Dessutom så är brunstcykeln ofta ca 20-22 dagar och det var 23 dagar mellan våra dressyrträningar nu och det kan ju vara så typiskt att jag lyckats pricka de sämsta dagarna.. Hon har ju vart värre på dom än hemma nämligen. Framförallt igår. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback