Så underbart

Efter jobbet idag så var Dansa och jag ute och red igen, såklart! Vi joggade i lång och låg form idag också och hon var ännu finare idag. Lika pigg men så lydig! Jag satt mest och log och hade pirr i magen av lycka över att vi har varandra. Sista halvåret har hon blivit så himla trygg att rida på ute och vi har vuxit ihop ännu ett snäpp. Det är inte många situationer som stressar upp oss. Hon litar på mig och jag litar på henne ♥ 
Vi vände strax innan renarna och skrittade sedan upp och vände vid parkeringen på berget på hemvägen.Underbart väder även idag och ja, jag har absolut ingenting att klaga på! 
 
Efter fick Dansa och Winston gå och beta på gårdsplanen medan vi pumpade luft i en cykelagn och åkte ner till farmor och hämtade hennes cykel som vi ska ha i stallet, ifall någon blir sugen på att ta sig en tur. 
 
När jag kom hem köpte vi hem sushi och den här gången tyckte jag om 6 bitar innan jag blev äcklad. Haha. Vill så gärna tycka om det och blev så sugen på det idag, men det tar nog några gånger till innan jag kan äta ordentligt utan att det slutar med att det blir äckligt ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback