Lugnet innan stormen

Dansa har två lugna dagar nu innan vi kavlar upp ärmarna ooooch laddar för tävlingshelg! Jag längtar så mycket efter hela grejen med tävling och nu har vi inte vart iväg sen i September. Okej, jag fick ju göra alla förberedelser för några veckor sedan men så fick vi stanna hemma i sista stund eftersom hon fick en hovböld, så vi missade liksom det roligaste. Och bytte ut det mot oro istället, som dock slutade väldigt bra tack och lov. 
 
Jag har velat om jag ska våga mig in i en LA3a vilket är det svåraste vi gjort i så fall, och igår bestämde jag mig för att - ingen kommer ihåg en fegis. Men så läste jag att dom fyller upp LB1an om de andra klasserna inte är fulla, vilket dom inte är. Haha ooops jag klarade mig ;) Nej men faktiskt så känns det skönt att få starta en klass vi är vana vid efter så här långt uppehåll, så kan jag starta LA3an på de nästa två planerade starterna istället.
 
Igår var vår hovslagare i stallet och skodde Winston eftersom han glömde skorna på sin soptunna (haha!) i torsdags. Jag tog såklart tillfället i akt och kastade mig upp på Dansa så fort jag kom till stallet typ. Red både utan skydd och med leriga ben (!!!) för att känna så hon inte var oren igen. Ville passa på när han var där och kunde undersöka hovarna, men hon var så ren och fin så! 
Skrittade sedan ut på Eh med Hanna och Winston. Underbart väder och så kul med sällskap. Dansa fick strosa på med långa tyglar och slappa hela vägen. Hon hade bra tempo och trampade på utan tvekan förbi alla farliga skogsområden, ladan och över bron och tågrälsen som ingenting. Så skönt att hon är lugn ditåt också nu för tiden. 
 
Idag vilar hon helt och jag har vart hemma och städat efter stängning på jobbet. Imorgon var min enda dag då jag slutade 16 innan semestern, men nu lovade jag en kund ändå så jag slutar strax efter 18. Sen ska Dansa och jag träna program. Längtar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback