Laddade

Nedsuttna traven gick bätte idag. Jag värmde upp och Dansa protesterade lite fler gånger i början idag, men jag pausade inget efteråt utan gick direkt på nedsittningen så vi skulle slippa hitta tillbaka och efter en del jobb så blev det riktigt bra. Det handlar om att jag ska komma in i rätt känsla och inte tänka för mycket, utan bara göra det jag känner behövs. Jag fastnar så lätt i det teoretiska.
Jag behövde göra mycket övergångar och tydligare halvhalter som hon verkligen väntade i, så att jag fick henne ärligt framför mig. Vi red igenom travdelen ur programmet och när vi tappade flytet och Dansa blev spänd och ilade iväg så lade jag en volt och lite andra krumelurer istället för att fortsätta i det dåliga. Det gjorde att vi hittade lugnet och avslappningen men ändå go'et som jag letar efter. Då gick 10m volterna och svängarna så bra! 
 
Jag red bara lite galopp i slutet av uppvärmningen idag och då fattade jag höger galopp i vänster varv, och fortsatte så ett helt varv innan vi vände över i höger. Så stabilt och bra!
 
Jag ser så mycket fram emot att tävla även om jag även ikväll fick en känsla av att vi kanske skulle ha tränat och blivit lite mer stabil hemma först. Haha jag blir galen på mig själv. Tänk om jag kunde låta bli att bara sån perfektionist någon gång. Det spelar ingen roll hur bra vi blir hemma om vi inte tränar på att tävla för där tappar både Dansa och jag oss själva ;) Men det ska bli SÅ roligt imorgon och jag har ett helt annat lugn i mig nu och har en helt annan syn på "dåliga" resultat. Jag har ett mål och det är att vi tar oss igenom programmet och har roligt! 
 
Vi åker inte förrän 10.50 imorgon så Dansa får sova ute och komma in på morgonen istället så hon kan sova några timmar och sedan duschar och knoppar jag innan vi åker. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback