Slut på semestern

Igår var vi och badade igen med Hanna och Winston. Det blåste och var vågor på utsidan av piren så Dansa var ganska livrädd att gå ut. Hon bara stirrade på vågorna och ville fly som att dom skulle äta upp henne. Haha. Tacksam att hon litar på mig så mycket att vi alltid kommer förbi farliga saker utan genomförd flykt och relativt fort. Dansa traskade direkt ner i vattnet sedan och var hur nöjd som helst. Jag lät henne gå lite längre ut men fick stoppa henne för hon hade ingen gräns alls tydligen.. haha underbart!
Vi nöjde oss med att gå så pass djupt att magen blev blöt idag och vattnet nådde upp till min stigbygel. Det bekom inte Dansa något alls, inte att svansen blev blöt henne (Bronzac blir livrädd för sin svans när det är blöt i badsammanhang ♥)
Vi traskade runt och Dansa doppade mulen och sparkade lite, men hon stod gärna helt stilla och bara njöt också. 
 
 
Annars så skrittade vi mest men tog någon enstaka trav. När vi kom hem så fick hästarna stå inne och slippa alla kusar några timmar medan jag, Hanna och Viktor åkte till Trollharen och åt fiskbuffé. Viktig sommartradition!! Så sjukt gott. Sedan på eftermiddagen ledde vi dom till hagen bakom Annikas hus. Jag tänkte rida barbacka dit men Dansa var väldigt rastlös efter att ha stått i boxen så länge och när jag försökte hoppa upp så blev hon väldigt spänd och skuttade iväg, så jag ändrade mig ;) 
 
På kvällen var det dags för fiskmåltid nr 2 i Arbrå. Kjell och Chia bjöd på panerad abborrefilé som Viktor fångade på sin fiskesemester med grabbarna tidigare i veckan. Det var första gången jag åt det och det var riktigt gott! Tur att vi har en hel del i frysen här hemma också. 
 
Idag har det regnat och Dansa hade sin vilodag. Jag har pulat på med massa annat och tittat på både dressyr och hoppning från Falsterbo. Imorgon börjar jag jobba igen och det känns helt ok. Tidigare i veckan gruvade jag mig men nu känns det ändå skönt att få lite rutiner. Dessutom så peppar jag mig med att det är tack vare jobbet att jag kan ha mitt liv som jag har det, och det älskar jag ju. Och ska jag jobba så kan jag inte tänka mig något bättre jobb än det jag har, varken syssla eller plats!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback