Fotboll

Det är sjukt mycket på jobbet nu under sommaren, som alltid. Tack och lov så har vi väldigt mycket hjälp med telefon och produktförsäljning av en elev som sommarjobbat. Underbart att bara behöva fokusera på kunden i stolen. Igår blev jag dock sen efter att hon hade slutat, haha japp ni kanske förstår hur värd hennes hjälp är! Jag skulle ha slutat 18 men kom inte därifrån förrän kvart i sju. Dansa fick vila eftersom hon ändå ska få en vila någon dag denna vecka. Så jag pysslade bara lite och kittade klart ett fönster och målade sista gången runt fönsterramen inne i stallet. 
 
Idag var vi ute och red igen! Vi red till hembygdsgården och fokuserade mest på galopp. Mycket tempoväxlingar och hoppgalopp eftersom vi imorgon ska ge oss på en hoppträning i Spännars. Jag blev sugen och se hur det känns, så då är det bara att köra. Längtar massor! 
Dansa var hur som helst väldigt fin efter sin vanliga startsträcka. Älskar att rida! Haha. 
Det var fullt med byggrejer i stallet idag så vi fick hålla oss ute. Men nu har jag skrivit en lapp och frågat snällt om dom kan flytta undan grejerna till den nya sidan (som faktiskt är helt tom) efter jobbdagen så vi kan ta in hästarna. 
Placerade Dansa mitt på gården och hon stod som ett ljus förutom något enstaka smygförsök att ta lite gräs, men hon lyssnar så himla duktigt när jag säger nej. Lillskrotan ♥ Jag vill absolut inte att hon ska vara slaviskt lydig (som att det någonsin skulle hända! Haha!) utan hon får gärna ta egna beslut och prova saker, men jag vill att hon ska vara så pass uppfostrad att hon slutar om jag ber henne. Och där är vi ni för tiden! 
 
Bara för att jag tog fram kameran och skulle få bildbevis på att hon stod så duktigt, så började hon traska runt såklart, och kolla överallt förutom in i kameran. Men jag lyckades lura henne ändå! Hon tycker verkligen att foton är helt onödiga.
 
Efter stallet så var jag hem och bytte kläder innan jag skyndade mig iväg till Sävstaås där Viktor spelade sin första match med Bollnäs och som forward för första gången på många år. Han har hunnit tränat en gång på rätt position och med laget, i måndags och ikväll går han in och avgör matchen med ett mål i förlängningen, samt en assist och två bollar som gick i stolpen. Som han kämpat och slitit sista åren och framförallt sen knäskadan, tror jag inte många förstår. Jag är så stolt och han är så fruktansvärt värd det här! Jag måste verkligen sova nu, men jag är fortfarande i ett lyckorus, så jag måste försöka varva ner. Haha. 
 
Hur lyxigt är det inte att hinna med att rida efter jobbet utan stress och ändå komma upp till sista halvleken?? För att hinna till matcherna i hudik fick jag planera ordentligt för att ens hinna dit en helgdag.  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback