Äntligen läkt!

Mitt skavsår har bråkat en hel del speciellt efter att jag provade rida i fredags (vilket var totalt onödigt då passet gick apdåligt!) och blev värre igen. Så Dansa har vilat lördag och söndag och jag har målat sadelkammaren och vi har hjälpts åt att påbörja omkittning av fönstren. Idag målade jag första lagret med färg på allt trä som finns runt själva fönstren. Kommer bli så bra! 
 
I fredags red jag som sagt. Tog dressyrsadeln för att jag sitter ju lite mer upprätt i den, men det gjorde för ont ändå! Om jag lutade mig lite lätt framåt så funkade det dock så vi gav oss iväg. Dansa gick inte fram ordentligt och stannade massor, så jag höll på att bli tokig! Blev så frustrerad och irriterad och det hjälpte ju inte att jag hade ont och dressyrsadeln med långa läder = ingen kraft i skänklarna alls. Så vi tog oss fram med ponnysparkar (utan sporrar såklart!) som Dansa mest dissade.. hon lyssnade mer när jag morrade. Hehe. Vi red upp på berget en bit och Dansa blev faktiskt fin där uppe och sedan på hemvägen blev hon faktiskt jättefin, men jag hade ju hunnit få så dåligt samvete för mitt humör. Även fast hon inte blev drabbad fysiskt (fast det blev hon väl iof eftersom hon stör sig på att jag sitter lite i framvikt) så får jag dåligt samvete när jag blir på sånt där tråkhumör i hjärnan! Hon är faktiskt inte värd det och det hjälper inte ens ett skit. Och när det senare på kvällen slog mig att jag ju för tusan satt medvetet framåtlutad vilket Dansa alltid hatat visat genom tvärnitar, så fick jag ännu mer dåligt samvete. 
 
Utåt sett var ridturen inte alls speciellt dålig (okej, mitt morr kanske hade fått folk att höja ögonbrynen när jag tänker efter. Haha) när jag sedan tänkt efter utan det är min inställning som stör mig. Jag borde inte ridit när det gjorde så ont att jag inte kunde rida som vanligt. Inte när det påverkar sitsen på det sättet det gjorde. Annat vore om det var en fot som inte kunde användas 100% eller så. 
 
Jaja det är historia och idag kunde jag äntligen rida igen! Jag var så noga med att renodla hjälperna och sköta min del av jobbet, och vips så skötte Dansa sin! Dansa var superfin och vi kunde ha så roligt som vi alltid har i vanliga fall. Vi red till strax innan sågen och joggade i alla gångarter. Satte mig ner en kortis i slutet och hon var så fin så! 
Jag har en plan.. IGEN. Haha. Men jag återkommer när jag testat lite mer tror jag.
 
Mamma bjöd på sååå himla god friterad mat i lördags! Har inte ätit det sen jag fick celiaki, men nu hittade hon ett glutenfritt recept som dessutom var superdupergott!
 
Vi tog en paus i fönster-fixet igår och jag cyklade med på deras ridtur.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback