Skritt

Ikväll var vi bara ute och skrittade tillsammans med Hanna och Winston. Vi gick till Långtradaren och mötte inte en enda bil, vilken lyx!
Gick in på skolåkern på hemvägen för att se hur underlaget var nu efter lite mer snö och det var helt perfekt! Packat och jämnt med ett tunt överdrag av lite tyngre puder. Inte alls så tungt för hästarna. Vi joggade något varv på en stor volt i varje varv innan vi skrittade hemåt. Dansa var pigg och glad! 
Har inte vart in på åkern sedan sist och nog är vi på helt rätt spår igen allt. Idag var hon mer sugen på att gå dit och stod bara emot lite i första travigångsättningarna, dock utan att bråka, och sedan släppte det helt. Jag kände tydligt hur hon bjöd på framåt direkt jag blev 100% följsam i mina armbågar. Det är svårt att kontrollera det där lilla lilla, men gör sån otrolig skillnad på Dansa. Häftigt!
 
Från första ridturen efter vintervilan 2014. Jag bara hoppade upp och skrittade iväg utan problem. Där hade vi både ink och rasp ser jag.. dom är inte saknade! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback