Ridbanan

Efter träningen så lade vi resten av dagen och energin på att fixa iordning ridbanan. Det är endast jag och Hanna någon enstaka gång ibland som använder den och därför blir det väldigt mycket gräs. Den har också lite böljande underlag då stenar fått tagits bort tidigare år bland annat. Men idag kämpade vi på helt galet bra! Hanna, jag, Ann och Patrik.
Vi rensade ogräs, lade dit stenmjöl på vissa ställen, skottade bort en grushög som blivit efter vinterns skotttning och jämnade till vissa ställen. Jag fick lära mig hur harven/sladden fungerar och körde med den, så nu kan jag sladda ofta så att det hålls i trim! Känns taskigt att Anna som äger stället och låter oss rida där, ska behöva sköta den eftersom hon inte ens använder den. 
Dessutom så flyttar ju Patrik dit med 3 hästar nu så han kommer rida där en hel del. Jag och Ann kämpade på längst och vi höll på ca 6h så det kommer nog kännas bra i kroppen imorgon. Men det är svårt att sluta när man väl börjat, och man vill bara göra mer och mer. 
 
Tyvärr så hittade vi en stor sten precis innan vi var klar för dagen. Så den måste tas bort på något vis framöver. 
 
Synd att Dansa redan var riden för det blev verkligen inbjudande! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback