Inte på humör

Dansa och jag tog sällskap av Hanna och Winston mot kyrkan idag. Där svängde vi in till paddocken medan dom fortsatte vidare på uteritt. 
Dansa är väldigt duktig på att ta skilda vägar sådär, hon blir bara lite tveksam men går snällt på när jag ber henne. Inne i paddocken så började vi sedan jogga igång och Dansa körde sina test några gånger, men skillnaden idag var att det aldrig släppte. Hon tvärnitade titt som tätt och har inte vart såhär sedan tidigt i våras. Det som provocerade henne var att hon för dagen inte ville flytta undan för innerskänkeln, så min plan för passet fick läggas på hyllan och så fokuserade vi bara på övergångar där hon skulle vara inom ramen. Måååånga tvärnitar blev det men jag höll mig lugn och saklig så det lossnade till slut, men då hade vi ridit ca 20-25min så vi red några öppnor som faktiskt gick bra och sedan pausade jag innan vi travade av. Hon blev inte klockren men hon accepterade mina skänklar och hon rundade upp sig så jag nöjde mig där. 
Hon måste också få ha dåliga dagar, även fast det finns vissa grunder som jag inte dealar med. Den fällan har jag gått i alldeles för många gånger! Haha.
 
Dom har varnat för mycket regn imorgon, men blir det inte allt för illa så byter vi ut uteritten mot ett pass på banan. Håll tummarna att det här bara varade en dag. Hon gick så himla bra sist i paddocken och det är typiskt för oss att det blir extra dåligt efter något extra bra. Hehe. 
 
 Lilly lär känna kalvarna och tog ett smakprov på mjölken också! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback