Genrep

Dansa vilade igår och idag var vi i paddocken och checkade av inför imorgon. Har inte hunnit få till någon direkt programridning tyvärr pga att Dansa är svår att få med sig just nu så vi har behövt göra annat. Och det blev lite latjo-bus förra helgen då det regnade så mycket. 
 
Jag köpte sporrar med rullande skivor igår så dom red jag med idag. Det var likadana som jag fick låna av Patrik i onsdags. Dansa blir lite mer upprörd av dom eftersom jag kommer åt henne lättare och inte tappar min sits. Det stör henne för hon vill rucka min balans. Men när det väl släppt efter ett tag så blev hon väldigt fin som vanligt. Jag lyckades inte få till traven det riktigt så bra som på träningen och jag tror det berodde på att jag nöjer mig innan vi fått tillräckligt korta travsteg. Jag har ju haft svårt med traven hela sommaren och när jag hittade till de där korta stegen i onsdags så blev det så mycket lättare att rida. 
Galoppen var som vanligt superbra just nu! Red förvända vägen i båda galopperna och någon fattning från skritt. En ryggning som blev ovanligt rak men lite dåligt tramp. Jag red igenom serpentinerna som vi inte ridit på väldigt länge men som är med i LB:3an vi rider imorgon. Nytt program för oss och bara andra gången vi rider LA:3an så det blir tufft att komma ihåg alla vägar för mig. Haha. 
 
Det går som det går imorgon, jag är glad att vi startar sist i LBn för då är vi inte så många på framridningen. Dansa satte nämligen i system sist att stanna nära andra hästar för då märkte hon att jag var tvungen att vara väldigt försiktig, eftersom jag inte vill riskera en kospark mot någon.. Trollunge! Älskar henne ändå. 
 
Vi hade en riktigt fin sommardag så jag funderade på att hänga på Hanna till Vinströmmarna. Men valde att stanna hemma och kämpa vidare med målningen av stallet istället. Innan jag åkte hem vid halv åtta så satte jag upp två fönster och tusan vad fint det blir! Ska lägga ut före och efterbilder här när det är helt klart. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback