Stall Prästgårdens tävling

Idag gick tävlingen av stapeln! Strålande sol med glad publik och taggade ekipage. Både Maja och Hanna red riktigt bra program och var så nöjda med sina ritter. Efter prisutdelningen så fikade vi hela gänget hemma på uppkörsbryggan i solen. 
Den här interna tävlingen har vuxit fram då jag gjorde ett dressyrprogram anpassat för Hanna och Winston i höstas för att dom skulle ha ett mål att träna mot. Vi kom sedan på att även Maja och Noa kunde rida det och utmana Hanna och Winston i en tävling för att göra det ännu mer taggande. Sagt och gjort. Programet innehåller skritt, trav och galopp men vi har anpassat det till vad dom kände sig bekväm med. Så Hanna red bara upp till trav och Maja endast i skritt med plus vid travinslag. Det var även jag som var domare och jag var tacksam att dom valde lugna och lite långsamma gångarter så att jag hann med och skriva ;) 
 
På eftermiddagen åkte jag till farmor där vi flyttade ett lass med kläder och sedan fikade. Resten av eftermiddagen och kvällen har jag hunnit prata ikapp med Linda och tittat på "innan vi dör" med Viktor. Den är lite väl tuff för mig den där serien.. Nu sitter jag och tittar på sista omgången av världscup finalen och hejar på Henrik!! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback