Påskledigt

Idag jobbade jag sista dagen innan en lite längre ledighet över påskhelgen. Det känns otroligt skönt så jag ska försöka njuta så att tiden inte går för fort. Helgen är uppbokad med middagar hos våra familjer, vi ska vara barnvakt, jag ska rida massor, umgås med Hedvig och Jonas som är hemma, klippa lite familjemedlemmar och förhoppningsvis hinna träffa Carro. Så nog lär de här dagarna gå allt ;) Imorgon startar vi med att besikta transporten så håll tummarna att den är ok. 
Vädret är ju inte att leka med, några plusgrader och snö vissa dagar. Det var också vad som bjöds i eftermiddag när Dansa och jag var ute och red. Ruggväder och Dansa var ganska nervig. Men hon var snäll och vi red ett joggingpass till hembygdsgården. Vi travade bara för jag tränade på att jobba henne trots spändheten som kom både av att hon var tittig bitvis men för det mesta bara för att hon var så pigg allmänt. 
 
Vi startade även idag med skritt/travövergångar och nu gjorde jag dom tills det satt som jag ville. Hon stod aldrig emot men var lite sent igång i början, men ganska fort så förstod hon vad jag ville. Vi red också massor av 3 stegstempoväxlingar som jag kan slarva lite med på uteritterna, men det får jag sluta med för hon blir mycket mer alert på mina hjälper av dom. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback