Lycka

Igår vilade Dansa men idag var vi ute och hade kul igen! Dansa var helt sig själv även idag. Väldigt pigg och ganska tittig, men ridbar! Hon är glad och har inte bråkat något idag heller. Från fårhuset så hade hon superbra bjudning även bortåt. Innan dess så står hon emot mina skänklar lite, men efter några övergångar i skritt/trav så svarar hon jättefint. Insåg idag att jag nog blir lite fast i armarna när jag gör igångsättningar också så det ska jag jobba bort. Jag älskar att analysera och testa mig fram tills vi hittar något som funkar bättre för oss, och sedan något som är ännu bättre än det.. ja ni förstår.
 
Vi red till hembygdsgården och travade mest, men tog någon kortare galopp. Jobbade med tempoväxlingar och övergångar. Hon var lite väl het på gröten och kikade runt idag så hon kom aldrig riktigt i ramen. Men hon svarade bra fram och (ibland ;)) bra tillbaka. Men det gör inte så mycket för hon var sitt glada positiva jag och det betyder allt i världen!
 
På hemvägen längs asfalten så travar vi alltid för att slippa trafiken, men idag tog Dansa sig friheten till galopp (och jag lät henne fortsätta) och samtidigt kom en bil bakom oss och Winston kom springandes i hagen, så Dansa blev alldeles busig och galopp/bockade ned till åkern och hoppade och skuttade lite innan vi kom till sans igen. 
När man går upp för åkern sedan så är det lite vatten just nu så Dansa tar ett monsterhopp och galopperar upp för slänten. Och idag blev jag sugen på att ta det i trav istället för skritt, så vi fick känna oss som värsta fälttävlansekipaget, Haha. Lite väl vågat kanske med tanke på incidenten innan men jag tog ett tag i manen och smackade lite och Dansa hoppade för kung och fosterland och väl uppe på vägen bockade hon lite malligt innan vi fortsatte. 
Haha när det är glädjebus och snällt så att jag inte hänger allt för löst, så älskar jag när hon visar sin lycka! 
 
Imorgon ska vi ta tag i paddocken. Håll tummarna.
 
Våren 2016
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback