Flyttdag

I förmiddags gick vi äntligen till paddocken för första gången i år. Det känns som att det bara var några veckor sedan Hanna och jag plockade undan bommarna men det var någon gång i november. Dansa fick jogga va sig på töm idag och ska även få göra det imorgon. Hon var nästan lite slö i början men när hon fick gasa på ordentligt en gång så vaknade hon till! Inga bus-konster dock utan hon var bara väldigt härlig. 
 
Hon fick jogga igenom kroppe i alla gångarter i ca 15 min. Lade ut en bom på kortsidan som hon fick rulla över och det är väldigt bra träning för henne. Vi har inte ridit alls mycket över bommar på marken i galopp och Dansa har svårt att taxera så det blir lätt lite tokigt. 
 
Resten av dagen har jag och pappa hjälpt farmor att flytta. Hon ska från ett hus till en lägenhet på drygt 40 kvadrat så det är en liiiiiten storleksskillnad. Hehe. Innan dagen var helt slut så var hon installerad i sitt nya hem och kunde sova över där. Det blir så mysigt och bra för henne.
 
Ikväll har Hanna vart här och spelat spel med oss. Jag har även bakat till vår tävling imorgon och dubbelkollat hur man räknar ut procenten. Blir en ganska tidig dag imorgon också då jag ska tömköra Dansa innan. Hoppas att brudarna är laddade och taggad på att ta hem den blå/gula rosetten imorgon nu! 
 
Juste, tror faktiskt inte att jag blivit lurad något idag. Det hör inte till vanligheterna. Haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback