En skam för Sverige 2

Igår vilade Dansa och jag, Viktor, Linus och Martina var på Soran Ismail och Magnus Betner på Kulturhuset. Dom var riktigt bra så vi fick massor av skratt! Innan kvällen var slut så spelade vi lite spel här hemma. 
 
 
Idag har vdet varit varmt och härligt ute. Dansa och jag red ut till 83an i Hårga och det gick jättebra! Hanna sa när vi skrittade iväg att - Kom ihåg att njuta nu, det fanns en tid då hon inte gick av stallplanen. 
Haha ja och det har funnits många andra tider och ställen där vi fastnat. Men det är ju faktiskt så, att jag glömmer så lätt att något krånglat när det väl går bra igen. Istället för att vara tacksam! 

Så jag njöt, om möjligt (?) ännu lite extra idag. Just nu stannar hon inte och testar någonstans och idag stod hon inte emot skänklarna ens en liten gnutta de första igångsättningarna, och ska jag vara ärlig så tror jag det knappt hänt någonsin ute? Om vi inte ridit sist då. Annars har hon alltid stått emot en aning bortåt och i de första igångsättningarna. Hoppas att det är min ändrade ridning som gett resultat, för då är det kanske bestående. 
Vi travade och galopperade en hel del men skrittade även längre sträckor. Mycket energi men så himla snäll. Vi tränade lite på galoppfattningar från skritt, att hon ska ta dom direkt på hjälpen och lite travövergångar men annars rullade vi bara på. 
 
Schamponerade Dansas svans efteråt och det var på tiden! Har inte gjort det sen vi tävlade i höstas tror jag. Hon rullade sig såklart direkt hon kom ut så den blev alldeles skitig. Men nu är den i alla fall ren på djupet några dagar. Innan hon gnussat in den tillräckligt. Haha. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback