Checkpass

Imorgon åker vi på pay'n jump i Söderhamn så därför red jag bara ett kort pass i paddocken idag där jag tjeckade gas och broms, samt stretchade igenom henne.
Även idag var hon lite lugnare, inte i närheten av hur hon varit förut men jag älskade hennes mer heta sida så jag hoppas den kommer tillbaka! Annars var hon lite stretig ch lång i början men när jag fått igång bakbenen svarade hon bra framåt och kom ihop sig lite mer. Vi kunde flytta för höger skänkel idag också! :D Jag ställer henne överdrivet åt höger bara för att inte riskera att hamna i missförståndet igen, men hon flyttar sig mjukt och fint åt sidan. 
 
Red i hoppsadeln idag och kom på mig själv med att sakna dressyrsadeln där innanför staketen, jag känner att jag har bättre koll på ridningen i den just nu. Red i ca 20 minuter och det var första riktigt varma dagen så jag hade linne och Dansa blev lite lite svettig på bogen, hör och häpna! En hästmänniska som såg oss rida sa att Dansa hade blivit så himla fin och fått sånt tryck i steget. Blev så himla glad för det! Speciellt då jag kände att passet inte varit helt bra.
 
Eftersom att Dansa sprang runt och inte ville bli infångad i söndags (hon började dock busa innan Hanna kom ut i hagen så det hade inget med infångningen att göra från början), och på måndagen när jag skulle hämta henne så började hon gå iväg, men stannade och bajsade så jag fångade henne då, så har jag haft en liten oroande klump i magen att vi skulle få infångningsproblem nu.
Vi har ju aldrig haft det, och nu har ju uterittsproblemet löst sig så varför inte ta nästa grej liksom?!!! Jag traskade ut i hagen idag och så fort hon såg mig så lämnade hon maten och gick ut mot stora hagen (vilket hon gjort länge) och sedan gick hon och Noa en bit framför mig hela vägen till nedre delen av hagen och där stannade hon och väntade på att jag skulle komma fram. Phjuu då kunde jag andas ut, för så har hon också gjort förut och det är drygt att behöva gå ner så långt, men så länge hon snällt fångas in så gör det inget. När jag sedan skulle hämta in henne på riktigt för ridning så kom hon fram till mig till och med. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback