Veckans uteritter

Usch vad jag ligger efter här. Skrev om måndagens uteritt men därefter har det vart dött här, så jag slänger in en summering av veckans resterande ridpass. Gårdagens träning fick ett eget inlägg här innan.
 
Tisdag - Vila
 
Onsdag - Stenhårt och ganska kallt. Vi skrittade till kyrkan, jag gick för att hålla mig varm. Gick sedan till skolåkern och red ett pass på 15 min där medan Hanna och Winston tittade på. Dansa var jättefin i både trav och galopp. Trasslade lite när jag gav mig på förvända, men annars var hon superfin. Gjorde inget avancerat annars utan böjde igenom henne och såg till att hon var framme för skänkeln. 
 
Torsdag - Minus 20 grader och vila. Hannas bil gick sönder så hämtade henne i Rengsjö och efter lite om och med så kom vi till Kilafors där vi hälsade på Peter och Frida och klippte hans hår. Mockade sedan i stallet innan vi åkte hemåt igen. Brrr.
 
Fredag - Lite mildare med ca -13 grader. Det hade kommit snö så vägarna ute på Eh var snöpackade och perfekta. Äntligen!! Vi red ut dit och Dansa gick först där, för första gången sen i våras då hon började krångla en hel del. Men nu stod vi stilla lite vid rasken och lite vid fågelladan (de vanliga ställena) men det tog inte så lång tid. Bron reagerade hon inget på och vid nya tåget smög hon över rälsen bara efter en kort stund trots att det bara var tredje gången och utan draghjälp. Duktig!
Dansa var väldigt pigg och sista raksträckan då W var först så började hon busa i galoppen. På hemvägen höll vi oss till trav då båda hästarna var lite för pigga för att gå sist. 
 
Lördag - Kallare igen med -17, men vi red till renarna och höll igång nästan hela tiden så jag frös inget alls. Lite hårdare underlag än ute på Eh, men ändå helt ok. Dansa var fortsatt väldigt pigg men vi kunde gå först hela tiden så allt gick jättebra. Oftast märker jag ingen skillnad på henne om hon är först eller sist. Men nu när hon är extra pigg så gör jag det. 
 
Ja och söndag var vi ju på träning. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback