Piggis

Dansa vilade i onsdags planerat och i torsdags för att Hanna var sjuk. Jag vill inte rida ut själv just nu och absolut inte på nyårsafton ifall någon skjuter raketer. 
Det är fortfarande stenhårt i backen utan snö så det går inte göra så mycket åt myrorna i brallan på lilla Danshästen ändå just nu. Vi behöver snö att busa runt i!
 
Igår var Hanna lite bättre så vi skrittade till berget och vände. Dansa och jag galopperade upp till kullen en gång. Hon blev spänd av att bli ensam men galoppa snällt vidare ändå. När vi kom ner igen så travade och galopperade jag två vändor på raksträckan också och hon var sjukt pigg. Busade lite en gång så jag tappade stigbygeln. Vi flyttade henne för skänkeln på rakt spår som på träningen, i både trav och galopp och hon var jätteduktig. 
 
När vi skrittade hemåt igen så skötte hon sig bra trots överskottsenergin som inte försvann. Jag skulle behöva åka till ridhus igen och låta henne jobba lite tror jag. Min bil är dock trasig.. får säkert låna någon i familjen men då blir det ännu krångligare än vad det annars är att åka på vintern. Så vi får se. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback