Perfekt

Ikväll var det ca -9 grader vilket kändes helt perfekt, även underlaget var det bästa möjliga. Dansa var otroligt fin att rida också så jag hade inte mycket att klaga på. Framme för skänklarna och jag kunde böja och gå sidvärtes utan att tappa bjudningen minsta lilla. 
 
Tanken var att rida till nya tåget men det lyste grönt vid järnvägen så vi planerade om och red två extra vänder fram och tillbaka längs kyrkvägen istället. Mellan Annika och långtradaren. Perfekt sträcka att hålla igång på när det är så lite trafik som det är på kvällen. Hästarna var pigga och glada men även det på en perfekt nivå. Börjar låta löjligt det här. Haha. 
 
Vi mötte 2-3 bilar men det var inga problem. Dansa hörde en skoter på avstånd första vändan hemåt så hon blev spänd och fladdrade iväg i tankebanorna. Så istället för galopp blev det i hög hastighet, stora älgsteg i trav. Haha. Det kom då en bil i backen som hon stod emot inför när den var på långt avstånd, men jag skällde lite på henne och då skärpte hon sig och var helt avslappnad när den åkte förbi. Det här var under samma tidpunkt då hon hörde en skoter en bit bort.
Det var en som gasade en skoter för fullt i ett garage också senare. Hon var spänd men travade snällt förbi.
 
Jag blir så lycklig av att hon vill framåt av sig själv nu för tiden. Det är ju prio ett för att det ska vara kul att rida enligt mig - att hästen har kul!
 
 

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Vad duktig hon är! :)

Svar: Ja det tar sig! :)
Lina

2016-01-19 @ 17:48:39
URL: http://malinkalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback