Hårga

Idag plumsade vi genom lössnön på åkern för att ta oss till Hårga. Jag har inte velat göra det i mörker bara för att man måste gå igenom snöplogkanten påväg ner i diket och sist jag gjorde det så var det på Bronzac och han försvann nästan! Det var mer snö än vad jag kunde räkna med så sen dess har jag blivit lite försiktigare. Det var dock för flera år sedan. 
Dansa plumsade duktigt igenom idag. När vi skulle upp på vägen igen så halkade hon till med bakbenet och fick slut på fart. Hon löste det med ett litet skutt framåt och vi tog oss igenom. Hoppas på att det ska bli lite spår nu så att det går att fortsätta ta sig fram där även om det kommer mer snö. Vilket det gjorde redan ikväll.
 
Dansa tog täten hela vägen ut till stora vägen där vi vände. Hon var mycket coolare idag och tog skänkeln lite dåligt emellanåt till och med. Förutom i galoppen, där är hon alltid på hugget nu, fast på ett alldeles lagom sätt. För det mesta. Det märks tydligt att alla backar i Hårga tar mer på dom för även Winston var coolare idag. 
 
Det kom bilar längs Segerstavägen och trots att det donade som ett flygplan så brydde hon sig inte det minsta. Jättemärkligt ljud från trafiken idag. Mötte en pickup nedanför Kallebacken också utan minsta spänning. Jag njuter för varje gång! 
 
 
Det föddes en liten tjurkalv i mjölkladugården igårkväll som vi var in och gosade lite med innan vi åkte hem i snövädret. Så otroligt söt! Jag råkade vara där inne lite längre än planerat men blev förvånad av att jag inte luktade något när jag kom hem. Viktor höll dock inte riktigt med. Haha
 

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Ja det är bra med backträning :)

Svar: Ja Hanna och jag brukar ångra all ridning i backar lite ibland när hästarna är så pigga! Haha
Lina

2016-01-19 @ 17:51:07
URL: http://malinkalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback