-24 grader

Så kallt var det när jag cyklade till jobbet imorse med dubbla halsdukar, och nästan lika kallt var det när jag kom hem från stallet ikväll. Under dagen var det såklart några grader varmare. Jag är glad att vi planerade in vilodag idag för är det drygt -20 så provar jag inte ens att ge mig ut, om det inte är mitt på dagen och vindstilla möjligtvis.
 
Slutade redan vid 15 och åkte till Lillstallet och fixade klart allt där i godan ro. Det riktigt rykte in iskall luft så fort jag öppnade stalldörren, så idag gällde det att planera så mycket som möjligt för att slippa öppnaden så långa gånger. 
 
Eftersom jag hade tid över och ingen samåkning med Hanna idag så passade jag på att hälsa på Bronac. Spenderade någon timme där med borstning, pussar och klippningen av manen. Tjottrade på med de andra i stallet och hjälpte Anette att klippa manen på Tage. Saknar att vara i Spännars med Bronzac och de människor som håller till där. Sån tur att jag får åka dit precis när jag vill! Haha. 
 
Nu ska jag bygga lite pussel innan sängdags. Har hamnat i min pusselmani och har byggt snart 4 st de senaste veckorrna. Enda nackdelen är att det är svårt att komma i säng i tid. Bara en bit till..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback