Julpyntat

Ikväll har vi julpyntat i stallet. Jag glömde dock häftpistolen hemma så vi får göra det sista en annan dag. Alla hästar stod ointresserat och sov medan Dansa var fullt involverad och skulle provsmaka allt. Hon är den enda som inte får något pynt på sin box för hon tror att allt är till för att ätas! Haha.
 
Vi var ute och red också. Ca - 6 grader och perfekt snöpackade vägar! Hanna hoppade av och ville gå så vi vände precis ute på Eh och sedan red Dansa och jag lite fram och tillbaka i trav och galopp hela vägen hem medan dom gick. Trots att Dansa var väldigt pigg så reagerade hon inte på blixtrandet från godståget som kom.
Gick även ut på åkern och red några minuter i trav och galopp där. Efter vägen var hon lite spänd och tittig, en tvärnit då hon direkt backade. Dom är luriga alltså! Jag hamnar lätt i framvikt..
Ute på åkern var hon superfin i traven, testade lite i början av högergalopp men sen var hon fin även där och i vänster varv. Ca 1dm kallsnö med ett tunt tunt lager skare. Hon skulle mest bara få rasta av sig till morgondagens hoppträning, efter två dagars vila. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback