Stallfri?

En dag i veckan har jag en tjej/kvinna (?), som rider och sköter om Bronzac. Dels för att jag ska kunna hinna med andra nödvändiga saker ibland (som att laga matlådor, haha), men även för att jag ska spara lite bensin då jag har 2.5mil enkel resa till stallet. Idag var alltså denna veckas stallfria dag. Frida sov över hos mig igår så vi planerade en förmiddag hos hennes hästar. Tog en lång, skön tur på deras mysiga stigar och gosade lite med deras små kattungar. Hur söta som helst! men dom lever farlig eftersom dom inte hade minsta lilla respekt för hästarnas hovar..

Foto sedan tidigare i somras på Almelina och Tronlin.

När vi var klara där så återstod ju halva dagen. Uträttade lite ärenden på hemvägen och slängde iväg ett sms till Hanna och frågade om hon var hästsugen. Såklart en dum fråga, så halv fem satt vi i bilen och var påväg mot Prästgårn! 
Vi borstade igenom de fyra djuren. När jag lämnade boxen då Dansa var genomborstade så backade hon in i ena hörnet av boxen, ställde sig till rätta och somnade. Hon fick sova vidare tillsammans med Noa då Jag tog ut Lukas och kopplade på vagnen, och Hanna satt upp på Visa. Vi hann tyvärr inte så långt innan jag upptäckte punka på ett av vagnens hjul, så det var bara att vända hem och lämna den. Tömkörde honom istället så att Hanna skulle få rida vidare. 

Avslutade med att själv hoppa upp på Visa. Har ju fortfarande inte ridit henne ordentligt någon gång, då jag alltid har Dansa i handen. Skrittat barbacka en gång bara, och det var ingen höjdare då hennes manke var sjukt vass! Visa var hur som helst väldigt mysig och trevlig. Så jag hoppas att Dansa ärver en del av sin mor ;) 


Foto från i våras

Ja ni ser ju, så gick det med min stallfria dag! Haha. 

Imorgon väntar promenad eller tömkörning av Dansa, ridning av Bronzac och hoppträning med Tage!! 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Woohoo vilken perfekt dag!

2012-08-09 @ 23:40:26
URL: http://hannakjonsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback