Seg dag

Har vart hemma hela dagen, ensam (Tack och lov var Sune här i alla fall), och hade inga stall att åka till! och ingen att hälsa på häromkring. Så ni kan nog se det bakomliggande budskapet i texten som skriker RASTLÖSHET. Eftersom att vi skulle åka till pappa på em ville jag inte "slösa" bensin på att åka ner till Kilafors under dagen också. 

Jag låg i soffan tills kroppen värkte och tänkte på vad lyckligt lottad jag är som inte är sjukskriven eller på något annat sett skulle bli tvungen att vara hemma hela dagarna. Sedan lurade jag ut Sune på långprommis i regnet, vilket han faktiskt verkade gilla, innan jag satte igång och städade lägenheten och förberedde såser till kvällens kräftskiva. 
Viktor kom hem vid fem så då åkte vi och hämtade upp farmor för att sedan göra ett mockningsstopp i stallet, innan vi åkte till pappa och åt underbart goda kräftor! Hade en riktigt rolig och trevlig kväll!


Har kännt mig hängig i kropp och knopp i två dagar nu, och halsen börjar göra ont. Jag hoppas verkligen att det inte bryter ut något skit nu när jag har semester och allt! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback