Långtur

Dansa var ute på "långtur" i tömkörningsselen idag :) inget krävande pass såklart, men kul för henne att komma på nya ställen. 

Vi brukar vanligtvis vara ute ca 20 min, men idag blev det ca 40! Annika red med på Visa och vi gick till Norsätter alltså ca 1,5-2 km enkel väg. Över åkrar, längs asfaltsväg med flera förbiåkande personbilar och längs grusväg på, för Dansa, helt nya ställen. Hon gick både före och efter utan att göra någon skillnad. Vi travade några kortare sträckor. 

På hemvägen dröjde vi kvar på åkern och gick i volter, travade, gick åt andra håll än vad Annika och Visa gjorde, och skruttade runt lite kors och tvärs. Dansa skötte sig exemplariskt, hade kunnat önska liiite mer framåtbjudning men hon gjorde det hon skulle utan problem. På hemvägen gick vi upp för slänten som hon flippade ur lite i sist vi gick där, men idag tog hon det med ro. Anade att det inte var något speciellt med stället, utan att hon bara kände för att köra en av sina berömda danser precis där, den gången. 

Åkrarna vi går på nu har väldigt högt gräs som jag sagt tidigare och jag blir lika imponerad varje gång vi går därifrån och hon inte ens tagit ett strå! Trots att hon bara behöver sänka huvudet någon dm. Hoppas att jag kan fortsätta hålla i det! 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Hon blir så himlans stor lillskruttan..

2012-08-14 @ 23:31:42
URL: http://hannakjonsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback